:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2019
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-08-28 - Geplaatst door: Werner
RELEASES SEPTEMBER 2019
 
In september staan er films op de Source 1 Media releaseplanning met top acteurs! Zo zetten Charlie Sheen en Whoopi Goldberg met 9/11 een spannende drama neer over het waargebeurde verhaal van een groep van vijf mensen, die op de dag van de grootste terroristische aanslagen in de geschiedenis, samen moeten werken om te overleven. Daarnaast verschijnt de politieke drama Affairs Of State, met acteur Adrian Grenier (tv-serie Entourage), in september op dvd. Angel Of Mine is een spannende psychologische thriller waarin een moeder de weg kwijt raakt wanneer zij ervan overtuigd is dat een 7-jarig meisje haar overleden dochter is. Met bekende acteurs als Noomi Rapace (Millennium 1-3), Yvonne Strahovski (The Handmaid's Tale) en Luke Evans (Fast & Furious). Ook voegen we de thriller Killers Anonymous toe aan het Source 1 Media aanbod met bekende acteurs als Academy Award Winner Gary Oldman, Jessica Alba en Tommy Flanagan. De sfeer en stijl van deze film is te vergelijken met de films van Quenton Tarantino en de John Wick films. Ook voor de kinderen, of eigenlijk de hele familie, komt er een knaller van een film uit op dvd: Circus Noël. Na de populaire tv-serie is er nu de succesvolle bioscoopfilm van Circus Noël. Deze dvd is inclusief vele leuke extra's.

9/11

De Verenigde Staten, 11 september 2001. Een groep van vijf personen raakt in een lift opgesloten wanneer de noordelijke World Trade Center-toren door een vliegtuig getroffen wordt. Samen trachten ze, zonder de hoop op te geven, te ontsnappen voordat het ondenkbare gebeurt.

Genre: Drama
Verkrijgbaar vanaf 5 september 2019


AFFAIRS OF STATE

Michael Lawson is een politiek assistent in Washington D.C. In zijn zoektocht naar macht doet hij er alles aan om deel te nemen aan de de campagne van Senator Baines, inclusief het chanteren van de adviseur van Baines en naar bed gaan met de vrouw van de kandidaat. Maar wanneer hij de verleidelijke dochter van de senator er ook bij betrokken raakt, komt Lawson er al snel achter dat zijn gevaarlijke spel dodelijk kan zijn.

Genre: Drama
Verkrijgbaar vanaf 5 september 2019

CIRCUS NOËL

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden en reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël dat onverwachts mee mag doen aan een prestigieus circusconcours. Maar als er onderweg naar het concours mysterieuze sabotagepogingen plaatsvinden, komt hun deelname aan het concours in gevaar en dreigt Karo haar nieuw verworven familie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan. Zal het ze lukken om het circus en hun vriendschap te redden?

Genre: Familie
Verkrijgbaar vanaf 12 september 2019

ANGEL OF MINE

Lizzie worstelt niet alleen met mentale problemen, ze levert ook een bikkelharde strijd om de voogdij over haar zoontje. Alles verdwijnt echter naar het achterplan wanneer ze in de 7-jarige Lola haar overleden dochtertje meent te herkennen. Haar obsessie met het meisje ontaardt in een bloedstollende confrontatie met Lola’s echte moeder.

Genre: Thriller
Verkrijgbaar vanaf 12 september 2019

KILLERS ANONYMOUS

Een groepje personen steunt seriemoordenaars en is bezig met het oplossen van een mysterie. Eén van hen zou namelijk verantwoordelijk zijn voor de moordaanslag op een Amerikaanse senator. De groepsleden ontdekken dat dingen niet zijn zoals ze lijken te zijn en achterhalen de waarheid. Die ontdekking brengt grote gevolgen met zich mee.

Genre: Thriller
Verkrijgbaar vanaf 19 september 2019