:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: HALLOWEENTITELS 2019
PERSBERICHT: HALLOWEENTITELS 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-10-03 - Geplaatst door: Werner
Halloween is in aantocht!

De horrormaand oktober komt er weer aan! Bij Source 1 Media kan je een maand lang griezelen om je alvast voor te bereiden op Halloween. Zombeavers, Talking To The Dead en Shame The Devil bezorgen je de kriebels. De nieuwe toppers Demon Eye, The Manson Family Massacre en Halloween At Aunt Ethel's zorgen ervoor dat je deze Halloween niets tekort komt op horrorgebied.

DEMON EYE

Een jonge vrouw keert terug naar haar vaders landhuis na zijn mysterieuze dood en vindt een vervloekt amulet. Deze is verbonden met lokale hekserij. Wanneer zij het amulet opent zij de deuren voor twee dodelijke demonen. Hoe komt zij hier weer vanaf?


THE MANSION FAMILY MASSACRE

In 1969 pleegt de sekte van Charlie Manson een serie gewelddadige moorden, die zijn hoogtepunt bereikt met de brute moord op actrice Sharon Tate en een aantal van haar vrienden op het adres 10050 Cielo Drive. In 1992 trekt rockzangeres Margot Lavigne dit huis in. Maar het leven wordt al snel een helse nachtmerrie als bovennatuurlijke krachten Margot en haar bandleden achtervolgen. Terwijl Margot meer leert over de gebeurtenissen in 1969 en de ware aard van The Manson Family, realiseert ze zich dat ze een manier moet vinden om de spoken van het verleden te laten rusten – of zal er een nieuwe tragedie plaatsvinden?


REBORN

Een doodgeboren meisje, Tess, wordt ontvoerd door een medewerker van het mortuarium en tot leven gebracht door elektrokinetische energie. Ze wordt in afzondering opgevoed als de man zijn zus. Op haar zestiende verjaardag weet ze te ontsnappen middels haar unieke vaardigheden. Het lijkt erop dat de kinetische energie die haar terugbracht, haar ook de mogelijkheid gaf om elektriciteit met haar geest te beheersen. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische moeder waarbij ze een spoor van vernieling achter zich laat.

Beschikbaar vanaf 10 oktober


MAYDAY

Na een stroomstoring tijdens een vlucht van Los Angeles naar Londen verdwijnen er een voor een passagiers op een mysterieuze wijze. Het leven van de overige passagiers staat op het spel. Maar een air marshal komt in actie en probeert te achterhalen wat er aan de hand is terwijl hij het leven van de overige passagiers probeert te redden.

Beschikbaar vanaf 24 oktober


HALLOWEEN AT AUNT ETHEL'S

Iedere inwoner van Yost Town in Florida kent Tante Ethel. Ze kennen ook allemaal de vreemde verhalen die over haar rondgaan. Er wordt gezegd dat voorbijgangers die bij haar aan de deur komen spoorloos verdwijnen. Daarnaast wordt er gezegd dat zij met Halloween snoep en pompoentaart met als belangrijkste ingrediënt 'verdwenen mens' uitdeelt aan kinderen. Maar is Ethel écht een gek die het gemunt heeft op kinderen? Een groepje tieners gaat op onderzoek uit.

Beschikbaar vanaf 30 oktober