:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TITANS SEIZOEN 1 EN LUCIFER SEIZOEN 3
PERSBERICHT: TITANS SEIZOEN 1 EN LUCIFER SEIZOEN 3
Bron: Warner - Datum: 2019-10-03 - Geplaatst door: Werner
TITANS SEIZOEN 1 

In de nieuwe reeks Titans maken we kennis met Dick Grayson, beter bekend als Batman's hulpje Robin. Wanneer hij op een dag besluit te verhuizen naar Detroit, komt hij ook daar al snel in aanraking met duistere krachten. Samen met zijn nieuwe vrienden Raven, Starfire en Beast Boy besluit hij de wereld te beschermen als de 'Titans'. De reeks is gebaseerd op de populaire comic en animatiereeks Teen Titans en werd reeds verlengd voor een tweede seizoen.

Detective Dick Grayson uit Detroit (ook wel Robin genoemd) stapt uit de schaduw van zijn traumatische verleden in Gotham nadat Rachel Roth (Raven) op zijn pad komt, een tiener die bezeten is door een vreemde duisternis. Als ze verstrikt raken in een complot dat kan leiden tot de hel op aarde, worden ze vergezeld door de mysterieuze Kory Anders (Starfire), en de lieve Gar Logan (Beast Boy).

Het eerste seizoen van Titans is vanaf 16 oktober beschikbaar op DVD


LUCIFER SEIZOEN 3

Het derde seizoen van Lucifer begint waar het vorige eindigde. Lucifer wordt wakker in het midden van de woestijn, met zijn vleugels. Hij moet uitzoeken wat er gebeurd is en roept de hulp van Chloe in. 26 afleveringen vol duivelse humor en avontuur lang geeft Tom Ellis het beste - en slechtste - van zichzelf!

In de ontknoping van seizoen 2 schakelde Lucifer zijn moeder uit. Tenminste, dat dacht hij. Nu staat hij voor grotere uitdagingen: uitzoeken wie hem ontvoerd heeft, en waarom zijn engelenvleugels terug zijn. De komst van nieuwkomer Luitenant Marcus Pierce, op wie LAPD-detective Chloe Decker een oogje heeft, maakt alles nog erger. Voeg daar nog een vadercomplex aan toe: dat wordt een helse tijd voor Lucifer.

Het derde seizoen van Lucifer is vanaf 2 oktober beschikbaar op DVD.
Recent nieuws van dezelfde bron