:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2019
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-10-20 - Geplaatst door: Werner
In oktober verschijnen er weer nieuwe titels bij Source 1 Media. Met drie nieuwe horrorfilms, ben je alvast goed voorbereid op Halloween. Reborn, Mayday en Halloween At Aunt Ethel's bezorgen je deze maand kippenvel. Met The Corrupted hebben we een spannende misdaadthriller in huis vol met corruptie en samenzweringen. "De Libi heeft een schwung waar menig Nederlandse speelfilm een puntje aan kan zuigen" (Volkskrant). De Libi was een enorm succes in de bioscopen en behaalde een boxoffice van meer dan €400.000,-. Deze komische roadmovie is deze maand eindelijk beschikbaar op DVD! Daarnaast wordt de complete serie La Piovra opnieuw uitgegeven. Dé nummer 1 Italiaanse maffia serie brengt 10 seizoenen vol spanning en intriges. Inmiddels zijn vele recentere series en films gebaseerd op deze Italiaanse klassieker.

THE CORRUPTED

De voormalige gevangene Liam is vastbesloten het vertrouwen van zijn familie terug te winnen. In zijn vorige leven verloor hij alles door een crimineel syndicaat dat geleid wordt door Clifford Cullen. Deze heeft intussen de hoogste rangen binnen de politieke en de financiële wereld geïnfiltreerd en heeft ook de politie in zijn zakken. Ondanks zijn pogingen om met een schone lei te beginnen geraakt Liam betrokken bij samenzweringen en corruptie. Hierdoor moet hij de confrontatie aangaan met zijn verleden opdat hij zijn toekomst kan terugeisen.

Verkrijgbaar vanaf 3 oktober 2019


REBORN

Een doodgeboren meisje, Tess, wordt ontvoerd door een medewerker van het mortuarium en tot leven gebracht door elektrokinetische energie. Ze wordt in afzondering opgevoed als de man zijn zus. Op haar zestiende verjaardag weet ze te ontsnappen middels haar unieke vaardigheden. Het lijkt erop dat de kinetische energie die haar terugbracht, haar ook de mogelijkheid gaf om elektriciteit met haar geest te beheersen. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische moeder waarbij ze een spoor van vernieling achter zich laat.

Verkrijgbaar vanaf 10 oktober 2019


DE LIBI

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Danïel Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) vierentwintig uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint – na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen vast. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn. De Libi is een film over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over jongeren die er alles aan doen om door de rest van de wereld gezien te worden.

Verkrijgbaar vanaf 17 oktober 2019


MAYDAY

Na een stroomstoring tijdens een vlucht van Los Angeles naar Londen verdwijnen er een voor een passagiers op een mysterieuze wijze. Het leven van de overige passagiers staat op het spel. Maar een air marshal komt in actie en probeert te achterhalen wat er aan de hand is terwijl hij het leven van de overige passagiers probeert te redden.

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober 2019


LA PIOVRA - COMPLEET

Politie-inspecteur Corrado Cattani wordt met zijn gezin overgeplaatst naar het eiland Silicië, wat sinds jaar en dag een broeinest is van maffiapraktijken. Wanneer Cattani een omvangrijke drugssmokkel op het spoor komt, wordt hij van alle kanten bedreigd door de maffiaorganisatie Octopus, die iedereen op haar eiland in haar macht lijkt te hebben. Cattani weet niet wie hij kan vertrouwen, toch zet hij zijn strijd tegen de onderwereld voort..

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober 2019


HALLOWEEN AT AUNT ETHEL'S

Iedere inwoner van Yost Town in Florida kent Tante Ethel. Ze kennen ook allemaal de vreemde verhalen die over haar rondgaan. Er wordt gezegd dat voorbijgangers die bij haar aan de deur komen spoorloos verdwijnen. Er wordt ook gezegd dat zij met Halloween snoep en pompoentaart met als belangrijkste ingrediënt ‘verdwenen mens’ uitdeelt aan kinderen. Maar is Ethel écht een gek die het gemunt heeft op kinderen? Een groepje tieners gaat op onderzoek uit.

Verkrijgbaar vanaf 30 oktober 2019