:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2019
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2019
Bron: Remain In Light - Datum: 2019-11-07 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES DECEMBER 2019

Dit jaar eindigen we kort maar krachtig met 4 grote releases, twee komedies, een grote animatietitel en een knappe documentaire. Beginnen doen we met de stoner-komedie Beach Bum van de maker van Spring Breakers. Voor Moondog (Matthew McConaughey) is het leven een en al feest vol drugs en drank, tot het noodlot toeslaat en hij terug moet grijpen op zijn dichterstalent. De animatiefilm Uglydolls speelt zich af in Uglyville, waar abnormaal de norm is en schoonheid niet van de buitenkant afhangt. Wanneer Moxy en haar vrienden op zoek gaan naar de echte wereld ontdekken ze echter de realiteit. In de feelgood komedie Poms verveelt Diana Keaton zich stierlijk in de seniorengemeenschap Sun Springs. Om alles een beetje leven in te blazen besluit ze een cheerleader club op te richten met de andere bewoners van het verblijf. Eindigen doen we met de knappe documentaire Ask Dr. Ruth. Dokter Ruth leerde televisiekijkend Amerika openlijk praten over seks. Maar achter het populaire media-icoon schuilt een tragisch verhaal.

BEACH BUM

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen.

Regie: Harmony Korine
Cast: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 december 2019.

UGLYDOLLS

Welkom in UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy (Tinne Oltmans), haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Regie: Kelly Ashbury
Stemmencast: Kelly Clarkson, Janelle Monae, Nick Jonas, Pitbull, Blake Shelton.
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 december 2019.

POMS

Sun Springs is meer dan een bejaardengemeenschap, het is een luxe resort waar de straten vol staan met palmbomen, de lucht altijd blauw is en een privé-ambulance minimaal één keer per dag langskomt. Bewoonster Martha (Diane Keaton) verveelt zich stierlijk in het prachtige seniorenparadijs en besluit om daar verandering in te brengen door een cheerleading club op te richten voor vrouwen boven de 60….

Regie: Zara Hayes
Cast: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston
Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 december 2019.

ASK DR. RUTH

Ask Dr. Ruth vertelt het ongelofelijke levensverhaal van Dr. Ruth Westheimer, die als kind de Holocaust overleefde en de eerste en beroemdste sekstherapeut werd op de Amerikaanse televisie. Nu bijna 90 jaar oud, staat zij nog volop in het leven. In de documentaire kijkt ze terug op haar traumatische jeugd en hoe zij één van de belangrijkste woordvoerders werd in de seksuele revolutie.

Regie: Ryan White
Cast: Ruth Westheimer
Releasedatum dvd: 17 december 2019.