:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 8
PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 8
Bron: Warner - Datum: 2019-11-27 - Geplaatst door: Werner
GAME OF THRONES SEIZOEN 8

And Now Our Watch Has Ended. Na acht intense, bloederige, emotioneel heftige maar ronduit epische seizoenen is HBO's succesreeks Game of Thrones afgelopen. Om de ontwenningsverschijnselen en het verlies van een van de meest besproken programma's aller tijden tegen te gaan kondigt Warner Home Video aan dat zowel Game Of Thrones: The Complete Collection, The Complete Series als het laatste achtste seizoen vanaf 3 december beschikbaar zijn op Blu-ray en dvd.

Game Of Thrones, gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin, is met maar liefst 160 Emmy-nominaties en 59 overwinningen de meest bekroonde reeks in de televisiegeschiedenis. Bovendien is het de best bekeken reeks ooit van HBO, waarbij het laatste seizoen gemiddeld 44 miljoen kijkers lokte in de VS.

Synopsis
De meest bekroonde Emmy Award-serie Game Of Thrones is terug met een laatste seizoen vol bedrog en verraad, adel en eer... en een legendarische strijd tussen de levenden en de doden. Jon, Dany en hun legers bereiden zich voor op de komst van het leger van de Night King. De ontknoping die al acht seizoenen op zich laat wachten nadert en zal antwoord geven op de ontelbare vragen over het lot van de hoofdpersonages.

Bonusmaterialen:
Game Of Thrones: The Complete Collection en Game Of Thrones: The Complete Series op Blu-ray bevatten:
• Game Of Thrones: Reunion Special: Een reünie in Belfast met leden van de huidige en vroegere cast, gepresenteerd door Conan O'Brien. De reünie is opgebouwd uit segmenten die focussen op de huizen Lannister, Stark & Targaryen waarbij de hoofdrolspelers hun finale kijk geven op de jaren die ze in Westeros en Essos doorgebracht hebben.
• Bonus content en exclusieve video's van eerdere aparte seizoensboxsets, samen goed voor maar liefst 15 uur extra materiaal dat de fans kunnen ontdekken wanneer ze klaar zijn met de serie.

The Complete Series en seizoen 8-formaten bevatten:
• Game of Thrones: The Last Watch: Tweedelige documentaire van filmmaker Jeanie Finlay die het maken van het laatste seizoen in beeld brengt.
• When Winter Falls: Featurette met showrunners David Benioff en D.B. Weiss, samen met hoofdrolspelers en mensen achter de schermen, die het filmen van de kolossale "Battle of Winterfell" uit aflevering 3 van seizoen 8 documenteert.
• Duty is the Death of Love: Een ontroerende blik op hoe het team achter Game Of Thrones en de acteurs, waaronder Kit Harington, Peter Dinklage en Emilia Clarke, de conclusie van de show in de series finale "The Iron Throne" beleven.
• Audio Commentaries: 10 audio commentaries met cast & crew, inclusief showrunners Benioff en Weiss, over het laatste seizoen.
• Deleted and Extended Scenes: 5 nooit vertoonde deleted of extended scenes uit seizoen 8.
• Histories and Lore: Nieuwe geanimeerde stukjes over de geschiedenis en achtergrond van befaamde locaties en verhaallijnen uit seizoen 8.
• In-Episode Guides: Achtergrondinformatie over personages en locaties.Recent nieuws van dezelfde bron