:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> NIEUWSBERICHT: SOURCE1MEDIA EN SEPTEMBERFILM GAAN SAMENWERKING AAN
NIEUWSBERICHT: SOURCE1MEDIA EN SEPTEMBERFILM GAAN SAMENWERKING AAN
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-12-31 - Geplaatst door: Werner
Source 1 Media en September Film Distributie sluiten samenwerking voor exclusieve dvd en Blu-ray distributie voor de Benelux.

Wij zijn trots om aan te kondigen dat vanaf 27 januari 2020 de actieve catalogus en de nieuwe releases van September Film in de Benelux verkrijgbaar zal zijn via Source 1 Media!

De eerste drie nieuwe titels die zullen worden uitgebracht in 2020 zijn Instinct, De Liefhebbers en Parasite. De film Instinct heeft een topcast met onder andere Carice van Houten (Game Of Thrones, Zwartboek) en Marwan Kenzari (Aladdin, Murder On the Oriënt Express), een box office van meer dan € 800.000 en is de Nederlandse Oscarinzending. De Liefhebbers heeft een top ensemble cast met onder andere Jeroen Krabbé, Theo Maassen, Hadewych Minis, Beppie Melissen en Jelka van Houten. Ook was De Liefhebbers de openingsfilm van Parool Film Fest. De film Parasite is de winnaar van het Gouden Palm Cannes Filmfestival 2019, overladen met prijzen op vele filmfestivals en krijgt wereldwijd lovende recensies. De films draait op dit moment in de bioscoop en heeft al meer dan 60.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Naast deze nieuwe releases bestaat de back catalogus uit hits als: Tonio, Het Verlangen, L’Amant Double en Beatles Eight Days a Week.

Source 1 Media breidt met deze samenwerking het aanbod uit met meer dan 150 kwalitatieve voornamelijk arthouse/cross-over films en tv series. In totaliteit biedt Source 1 Media meer dan 2000 verschillende titels aan op dvd, Blu-ray, cd en lp.

INSTINCT

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 19 februari 2020

DE LIEFHEBBERS

De onderlinge relaties van vier volwassen kinderen van de familie Liefhebber komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader zijn ziekte heeft verzwegen. Om nader tot elkaar te komen zullen ze de confrontatie met elkaar én zichzelf moeten aangaan, want zelfs onvoorwaardelijke familiebanden hebben hun grenzen.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 19 februari 2020

PARASITE

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 11 maart 2020