:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: NIEUWE SERIES JANUARI EN FEBRUARI 2020
PERSBERICHT: NIEUWE SERIES JANUARI EN FEBRUARI 2020
Bron: Lumière - Datum: 2019-12-31 - Geplaatst door: Werner
DELIVER US

Deliver Us is een psychologische thriller over vijf mensen in een Deens stadje die uit wanhoop besluiten het recht in eigen handen te nemen. Samen plannen ze de perfecte moord op Mike, de psychopaat die hen terroriseert. Maar al snel realiseren ze zich dat als je eenmaal begint God te spelen, je makkelijk kunt eindigen als de duivel... Een thrillerserie van Deens huisleverancier van topdrama DR (Borgen, The Legacy, Ride Upon The Storm), verfrissend, nieuw en prachtig filmisch geschoten! De serie won al de prijs voor Beste TV serie op het Geneva Film Festival. Uit het juryverslag: "The Danish drama is one of those rare shows with the ability to draw and stun viewers from all background and tastes. Chilling and absorbing, Deliver Us shakes its characters with moral dilemmas which the audience can relate to and cannot help but fully engage in."

Cast: Dar Salim (Borgen), Morten Hee Andersen (Ride Upon The Storm), Lene Maria Christensen (The Legacy), Anders Juul (The Team), Marijana Jankovic (Follow The Money), Claus Riis Østergaard (Norskov), e.a. 
Regie: Louise Friedberg (Borgen), Søren Balle & Martin de Thurah
idee & scenario: Christian Torpe & Marie Østerbye
producenten: Jesper Morthorst & Rikke Lassen, Motor & DR Drama.
Herkomst: Denemarken, 2019
Speelduur: 8 x 55 min
Taal: Deens
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 28 januari 2020


HIDE & SEEK

Onze allereerste Ukrainian Noir!

In hun doorsnee flatje spelen een vader en zijn dochtertje verstoppertje. Wanneer hij haar gaat zoeken, is ze nergens meer te vinden... Later verschijnt een video waarop het meisje een bord met een mysterieuze reeks cijfers laat zien. Wat betekenen ze? Zij is de eerste van meerdere kinderen die spoorloos verdwijnen in een kleine industriestad. De jonge rechercheurs Varta Naumova en Maksim Shumov buigen zich over de complexe zaak. Varta is afstandelijk, terwijl Maksim overkomt als een sociale, gemakkelijke jongen. Ze dragen nare jeugdervaringen mee en deze zaak raakt hen persoonlijk. Ze bijten zich vast in het onderzoek, vastbesloten de kinderen te vinden en de dader te achterhalen, terwijl ze tegelijkertijd hun verleden onder ogen moeten zien.

Cast: Yulia Abdel Fattakh, Pyotr Rykov, Vyacheslav Dovzhenko, Aleksandr Kobzar, Mikhail Troynik, e.a. 
Regie: Iryna Gromozda,
scenario: Oleksandr Protsiuk
producenten: Victor Mirsky, Olesya Lukyanenko & Andriy Ryzvanyuk, FILM.UA. & ZDFE.
Herkomst: Oekraïne, 2019
Speelduur: 8 x 50 min
Taal: Russisch
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16/9
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 21 februari 2020


THE RESTAURANT 3

Meeslepende en veelbekroonde Zweedse familiesaga over liefde, conflicten en verraad. De familie Löwander runt het toprestaurant Djurgårdskällaren in het centrum van Stockholm. In de serie The Restaurant volgen we de familieleden en hun personeel bij successen en nederlagen, liefdes en conflicten. Het eerste seizoen besloeg de periode van 1945 tot 1950 en de tweede reeks liep van 1955 tot 1962. Het derde seizoen speelt zich af van 1968 tot 1971, een periode van grote politieke en maatschappelijke veranderingen.

Stockholm, mei 1968. Nina staat op het punt haar nieuwe nachtclub te openen met de hulp van haar dochter Christina, die zich door niets laat tegenhouden. Van Gustaf krijgen ze alle medewerking, maar Peter en zijn vrouw Ester, die de nachtclub Royal runnen, voelen zich bedreigd door de nieuwe competitie. Maggan zet zich in voor een politieke carrière, aangemoedigd door haar vriendin Britt Gahn. Maar haar carrière en vriendschap staan op het spel wanneer Maggans oude liefde Lily weer op het toneel verschijnt.

Cast: Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Adam Lundgren, Mattias Nordkvist, Josefin Neldén, Julia Heveus, Oskar Laring, e.a. 
Regie: Harald Hamrell, Andrea Östlund, Anna Zackrisson
idee & scenario: Johan Roselind, Ulf Kvensler, Malin Nevander, Pernilla Oljelund
producenten: Jarowski, in coproductie met SVT, Viaplay en Film i Väst.
Herkomst: Zweden, 2019
Speelduur: 8 x 60 min 
Taal: Zweeds
Ondertitels: Nederlands
Beeldformaat: 16/9 
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum dvd: 21 februari 2020


Verwacht

Ook deze titels komen er aan in 2020:
• Fleabag 2
• L'Immortale, Before We Die seizoen 2
en nog zoveel meer...
Recent nieuws van dezelfde bron