:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 4 EN THE 100 SEIZOEN 6
PERSBERICHT: LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 4 EN THE 100 SEIZOEN 6
Bron: Warner - Datum: 2020-01-10 - Geplaatst door: Werner
LEGENDS OF TOMORROW SEIZOEN 4 

In het vierde seizoen van DC's Legends Of Tomorrow moeten onze helden het opnemen tegen de Fugitives, magische wezens uit mythes en legenden die de weg door de tijd zijn kwijtgeraakt en overal tumult veroorzaken.

Sara Lance en John Constantine krijgen gezelschap van de gevoelige uitvinder Ray Palmer, heethoofd en ex-gedetineerde Mick Rory, de rebelse totemdrager Zari en Nate Heywood, de historicus die veranderde in een held. Ze moeten de wereld redden van de Fugitives: magische wezens uit mythen, sprookjes en legenden die verspreid zijn geraakt door de tijd en die alles overhoop gooien!

Releasedatum Blu-ray en dvd: 15/1/2020


THE 100 SEIZOEN 6

In seizoen zes van The 100 krijgen onze favoriete overlevers een nieuwe start op een andere locatie. Eerst wacht hen echter nog een dutje van zo'n 125 jaar...

Na 125 jaar in cryoslaap ontwaken onze helden op een andere locatie, waar ze een nieuwe kans krijgen. Onder leiding van Clarke en Bellamy (Eliza Taylor en Bob Morley) verkent de groep deze mysterieuze wereld genaamd Sanctum. Ze hopen hier een nieuwe start te kunnen maken en eindelijk rust te vinden. Maar wanneer ze een idyllische samenleving ontdekken, blijkt al snel dat niet alles op Sanctum zo perfect is als het lijkt.

Releasedatum dvd: 15/1/2020
Recent nieuws van dezelfde bron