:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2020
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-05-03 - Geplaatst door: Werner
SUITS SEIZOEN 9

We dompelen je voor de laatste keer onder in de wereld van de advocatuur tijdens het negende en laatste seizoen van Suits. Geniet nog één keer van geliefde personages als Harvey Specter (Gabriel Macht), Donna Paulsen (Sarah Rafferty) en Louis Litt (Rick Hoffman) tijdens het spectaculaire einde van deze langlopende serie.

Het advocatuurbedrijf Zane Specter Litt Wheeler Williams uit Manhattan staat oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harvey (Gabriel Macht) te redden. Na zijn opoffering is Samantha (Katherine Heigl) achtergebleven met een grote leegte nu haar mentor er niet meer voor haar is.

Harvey komt tot het besef dat hij Donna (Sarah Rafferty), de persoon die hem het meest dierbaar is, niet wil verliezen. Seizoen negen volgt de legendarische advocaat en de operationeel directeur (COO) en hun strijd om de balans te vinden tussen hun relatie en werk. Samen met hun collega’s, Louis Litt (Rick Hoffman), Alex Williams (Dulé Hill), Katrina Bennett (Amanda Schull), and Samantha Wheeler vechten de twee om de reputatie van het bedrijf hoog te houden.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 20 mei 2020

De volledige Suits-serie is verkrijgbaar in de nieuwe Suits Complete Series Boxset!


NCIS SEIZOEN 16

In seizoen 16 van NCIS gaat de strijd door om Amerika veilig te houden. Het team start met een wereldwijde zoektocht naar hun eigen Director, Vance. 

Releasedatum dvd: 20 mei 2020


LAST CHRISTMAS

Regisseur Paul Feig (Bridesmaids) en de met een Oscar bekroonde scenariste Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby) slaan de handen ineen voor een hartverwarmende romantische komedie, geïnspireerd op de onvergetelijke muziek van George Michael. Emilia Clarke (Game Of Thrones) is Kate, als 'elfje' werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Kate is een pechvogel die steeds foute beslissingen neemt. Totdat ze Tom (Henry Golding, Crazy Rich Asians) leert kennen, een doodnormale man met een mysterieus verleden die haar cynische wereldbeeld doet wankelen. Het koppel lijkt aanvankelijk niets met elkaar gemeen te hebben, maar soms moet je naar je hart durven luisteren... and you gotta have faith.

Releasedatum dvd en Blu-ray: mei 2020

THE ADDAMS FAMILY

Knip met je vingers! The Addams Family is terug in de allereerste animatie komedie over deze knotsgekke griezelfamilie. Grappig, beetje vreemd, en super iconisch. The Addams Family geeft een volledig nieuwe betekenis aan wat het is om een goede buur te zijn.

Releasedatum dvd en Blu-ray: mei 2020Recent nieuws van dezelfde bron