:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-05-23 - Geplaatst door: Werner
In de film Dolittle kruipt Robert Downey jr. in de huid van dierendokter Dolittle, de man die met dieren kan praten. Met een sterrencast, bestaande uit onder andere Rami Malek, John Cena en Emma Thompson, is Dolittle is een onvergetelijk avontuur dat je niet mag missen. De musical Cats komt in de gelijknamige film opnieuw tot leven dankzij de Oscarwinnende regisseur Tom Hooper. Van klassiek ballet tot hedendaags, van hiphop tot jazz, van street dance tot tap; Cats heeft het allemaal! Niets is wat het lijkt in Rhythm Section, de zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond. Steractrice Blake Lively speelt Stephanie Patrick en belandt in de internationale spionage om de oorzaak van een vliegtuigcrash te achterhalen. Dolittle, Cats en Rhythm Section zijn vanaf 10 juni verkrijgbaar.

DOLITTLE

Robert Downey jr. speelt de sterren van de hemel als dierendokter Dolittle, de man die met de dieren kan praten. Na de dood van zijn geliefde vrouw trekt Dolittle zich ontroostbaar terug op zijn landgoed. Maar wanneer de koningin erg ziek wordt, moet de kluizenaar noodgedwongen het avontuur aangaan. Tijdens zijn epische zoektocht naar een zeldzame remedie krijgt hij een helpende poot van zijn onstuimige dierenvrienden: Chee-Chee (Oscarwinnaar Rami Malek), een angstige, onzekere gorilla; Dab-Dab (Oscarwinnares Octavia Spencer), een enthousiaste eend die ze af en toe ziet vliegen; de cynische, neurotische struisvogel Plimpton (Kumail Nanjiani), die voortdurend overhoop ligt met de coole, maar ijzige ijsbeer Yoshi (John Cena) en de eigenwijze papegaai Polynesia (Oscarwinnares Emma Thompson).

Releasedatum 4K UHD, Blu-ray en dvd: 10 juni 2020

CATS

Oscarwinnaar en regisseur Tom Hooper transformeert Andrew Lloyd Webber’s recordbrekende musical in een film event. In de hoofdrollen James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en de introductie van Royal Ballet prima ballerina Francesca Hayward. Met een cast van dansers van wereldklasse met stijlen van klassiek ballet tot hedendaags, hiphop tot jazz, street dance tot tap, is deze film een vernieuwende interpretatie van de musical voor een nieuwe generatie. Laat je meenemen in de magische wereld van Cats!

Releasedatum Blu-ray en dvd: 10 juni 2020

RHYTHM SECTION

Blake Lively speelt haar meest gewaagde filmrol tot nu toe in deze spionagethriller. Ze schittert in haar rol als Stephanie Patrick, een vrouw die haar ondergang tegemoet gaat nadat haar familie is omgekomen tijdens een vliegtuigcrash. Wanneer ze er achter komt dat dit geen ongeluk was belandt Stepanie in de duistere en complexe wereld van de internationale spionage, op zoek naar wraak. Haar zoektocht leidt haar naar Lain Boyd (Jude Law), een voormalige MI6 agent die haar opleidt om de daders te pakken te krijgen. Wanneer ze niks meer te verliezen heeft, transformeert Stephanie van slachtoffer naar sluipmoordenaar. Niets is wat het lijkt in deze zenuwslopende actiethriller van de makers van James Bond.

Releasedatum dvd: 10 juni 2020Recent nieuws van dezelfde bron