:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
Bron: Remain In Light - Datum: 2020-06-10 - Geplaatst door: Werner
LUCE

Tien jaar geleden adopteerden Amy (Naomi Watts) en Peter Edgar (Tim Roth) hun zoon Luce uit Eritrea. De jonge Luce ontwikkelt zich, ondanks zijn moeilijke kinderjaren, niet alleen als een talentvolle atleet, maar ook als een modelstudent. Dan doet zijn leerkracht (Octavia Spencer) een alarmerende ontdekking over Luce en worden Amy en Peter geconfronteerd met het duistere verleden van hun zoon.

Regie: Julius Onah
Cast: Naomi Watts, Octavia Spencer, Kelvin Harrison Jr., Tim Roth
Releasedatum dvd en Blu-ray: 1 juli 2020.

THE WILD GOOSE LAKE

Hij is de leider van een beruchte motorbende, zij is een prostituée die er alles voor over heeft haar vrijheid terug te winnen. Ze ontmoeten elkaar als hij aan een bloederige bendeoorlog probeert te ontsnappen. Beiden bevinden ze zich op een dood spoor, wanhopig op zoek naar een uitweg.

Regie: Nan Fang Che Zhan De Ju Hui
Cast: Diao YinanmetHu Ge, Gwei Lun Mei, Liao Fan
Releasedatum dvd: 1 juli 2020.

THE INVISIBLE LIFE OF EURICIDE GUSMAO

Rio de Janeiro, 1950. Eurí­dice en Guida zijn twee onafscheidelijke zussen die thuis wonen bij hun conservatieve ouders. Terwijl ze opgroeien met de strikte regels van hun vader koesteren ze allebei grootse dromen: de getalenteerde Eurídice fantaseert over een carrière als pianiste, de avontuurlijke Guida hoopt de ware liefde te vinden. Na een onverwachte, dramatische gebeurtenis worden de zussen gescheiden en verliezen ze elkaar uit het oog. Terwijl de jaren verstrijken, bouwen ze een eigen leven op. Maar in de tijd dat ze beiden hun dromen najagen, geven ze nooit de hoop op elkaar terug te vinden. The Invisible Life Of Eurídice Gusmão is een warmbloedig, hartstochtelijk drama over de onlosmakelijke band tussen twee zussen en hun zoektocht naar geluk. Regisseur Karim Aïnouz maakte van de gelijknamige roman van Martha Batalha een visueel overrompelde film die dit jaar in Cannes bekroond werd met de Un Certain Regard-prijs. The Invisible Life Of Eurídice Gusmão werd ook geselecteerd als de Braziliaanse Oscarinzending.

Regie: Karim Aïnouz
Cast: Carol Duarte, Julia Stockler, Gregorio Duvivier, Bárbara Santos, Fernanda Montenegro
Releasedatum dvd: 1 juli 2020.

THE WEDDING YEAR

Fotografe Mara is er zeker van dat ze nooit zal trouwen! Wanneer ze echter met haar nieuwe vriendje wordt uitgenodigd voor 15 bruiloften in één jaar tijd, zal ze toch enkele grote beslissingen moeten nemen.

Regie: Robert Luketic
Cast: Sarah Hyland, Jenna Dewan
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 juli 2020.

LA BELLE EPOQUE

Het leven van zestiger Victor raakt ontregeld wanneer succesvol zakenman Antoine hem kennis laat maken met een nieuwe en unieke manier van entertainment. Antoines bedrijf biedt zijn cliënten namelijk de kans om door een combinatie van slimme trucages en het naspelen van gebeurtenissen terug in de tijd te gaan, naar een moment naar keuze. Victor besluit de meest memorabele week uit zijn leven te herbeleven, de week waarin hij zijn grote liefde voor het eerste ontmoette, veertig jaar eerder

Regie: Nicolas Bedos
Cast: Daniel Auteuil (Jean De Florette), Doria Tillier, Fanny Ardant, Guillaume Canet (Le Grand Bain).
Releasedatum dvd: 8 juli 2020.

THE WAVE

De wat saaie Frank gaat in op de uitnodiging van zijn collega Jeff’s om een avondje te gaan stappen en hun promotie te vieren. Hun avondje neemt een bizarre wending als Frank zich laat verleiden tot het nemen van een hallucinogeen middel en hij wakker wordt in een leeg huis. Plots staat hij in een compleet andere wereld en weet hij zich van het kastje naar de muur geslingerd worden in deze sci-fi rollercoaster trip.

Regie: Gille Klabin
Cast: Justin Long, Tommy Flanagan, Donald Faison, Katia Winter
Releasedatum dvd: 8 juli 2020.

THE OPERATIVE

Tijdens het bijwonen van de begrafenis van haar vader verdwijnt spion Rachel (Diane Kruger) spoorloos. De enige aanwijzing die ze heeft achtergelaten is een cryptisch telefoontje naar haar voormalige baas Thomas (Martin Freeman), die vervolgens door de inlichtingendienst Mossad uit Duitsland naar Israël wordt gestuurd om haar stappen te achterhalen. Zo moet hij uitzoeken of ze een gevaar is voor hun missie, terwijl hij haar tegelijkertijd probeert te beschermen. The Operative is gebaseerd op de bestseller van voormalig Israëlische inlichtingenofficier Yiftach Reicher Atir.

Regie: Yuval Adler
Cast: Diane Kruger, Martin Freeman, Cas Anvar
Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 juli 2020.

WOMAN

Een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. Getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn.

Regie: Anastasia Mikova, Yann Arthus-Bertrand
Releasedatum dvd: 22 juli 2020.

ADORATION

Adoration is het verhaal van Paul, een 14-jarige dromer. Zijn moeder is werkvrouw in een psychiatrisch ziekenhuis. Zijn vader is lang geleden uit hun leven verdwenen. Tijdens de zomervakantie wordt een nieuwe patiënte opgenomen, Gloria, een schizofreen tienermeisje. Paul wordt halsoverkop verliefd op haar en samen lopen ze weg van de wereld van de volwassenen…

Regie: Fabrice du Welz
Cast: Thomas Gioria, Fantine Harduin, Benoît Poelvoorde, Anaël Snoek, Peter Van Den Begin
Releasedatum dvd: 22 juli 2020.