:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-06-10 - Geplaatst door: Werner
BEYOND THE LAW

Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Hij is gewapend, gevaarlijk en heeft niets te verliezen en staat recht tegenover genadeloze figuren in zijn zucht naar wraak. Dan blijkt een rechercheur ook vastbesloten de moordenaar te vinden en hij schiet Wilson te hulp.




Releasedatum dvd: 4 juni 2020


TIGERS ARE NOT AFRAID

Een hartverscheurend mooi en tragisch donker sprookje, waarin Estrella drie wensen krijgt om haar te helpen overleven te midden van het drugsgeweld in Mexico. Met de hulp van een bende straatschoffies en haar eigen gecreëerde fantasiewereld gaat zij de confrontatie aan met de drugsbende die zoveel kinderen wees maakt. Dagenlang wacht de 10-jarige Estrella thuis op haar moeder, die maar niet terugkomt. Honger en eenzaamheid drijven haar in de richting van een bende straatjongetjes, onder leiding van de kleine maar felle El Shine. Als de jongste van de groep wordt gekidnapt door een drugsbende, krijgt Estrella de opdracht om hem te bevrijden. Doodsbang gaat Estrella op pad, maar ze blijkt er niet alleen voor te staan. Magische wezens, geboren uit haar eigen fantasie, staan haar bij op cruciale momenten.

Releasedatum dvd: 11 juni 2020





FUNHOUSE

In Funhouse, een online realityshow à la Big Brother, strijden 7 tweederangs celebs om de hoofdprijs van 5 miljoen dollar. Eerst loopt alles lekker los, met de gebruikelijke dosis seks, drank en en rivaliteit. Maar als een van de deelnemers op brutale wijze vermoord wordt, blijkt de fun plots funest.Bloedig, bloedstollend en af en toe bloody hilarious. Alles is vermaak. Alles. Funhouse is een bloedige, bloedstollende, bijwijlen hilarische bespiegeling over de relativiteit van roem, de alomtegenwoordigheid van het internet en de universele gruwel van waar mensen allemaal toe in staat zijn voor enkele seconden in de spotlight.

Releasedatum dvd: 11 juni 2020





BARGE PEOPLE

Op een kanaal middenin het rustgevende, uitgestrekte, Britse platteland, maken twee zussen en hun vriendjes zich op voor een relaxt weekendje weg op een binnenschip, zich totaal niet bewust van de vleesetende gemuteerde vissen die onder het wateroppervlak wachten tot het etenstijd is.

Releasedatum dvd: 11 juni 2020





ASTRONAUT

Angus, een eenzame weduwnaar, heeft ooit ervan gedroomd om een astronaut te worden. Hij had dat al een lange tijd uit zijn hoofd gezet maar krijgt opnieuw ambitie wanneer een nationale competitie wordt aangekondigd. De prijs? Een kaartje voor een reis naar de ruimte. Omdat hij te oud is volgens de leeftijdsgrens, verandert Angus zijn geboortedatum zodat hij aan de competitie kan deelnemen. Tegen alle verwachtingen in, maar met hulp van zijn disfunctionele familie, moet hij vechten tegen vooroordelen, een slechte gezondheid en de tijd, om het ticket te winnen en de reis van zijn dromen te maken.

Releasedatum dvd: 18 juni 2020





MINUSCULE 2

In dit aandoenlijke, avontuurlijke vervolg op de succesvolle animatiefilm Minuscule, komen de lieveheersbeestjes tegen wil en dank terecht in een fantastisch tropisch avontuur. Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming... de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

Releasedatum dvd: 25 juni 2020





STRANGE BUT TRUE

Tijdens de avond van het school galabal sterft Ronnie Chase op tragische wijze, terwijl zijn vriendin Melissa overleeft. Vijf jaar later arriveert Melissa op de stoep van de familie van Ronnie. Ze vertelt hen dat ze zwanger is van hun overleden zoon. Ondanks dat de familie sceptisch is, proberen ze haar gelijk te bewijzen. Ze komen er echter achter dat de werkelijkheid veel angstaanjagender is dan ze zich hadden voorgesteld.

Releasedatum dvd: 25 juni 2020