:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-06-24 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JULI

Naast de bioscoopreleases brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthouse genre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves en vele andere titels die uw aandacht verdienen!

TOM CRUISE

Terwijl we uitkijken naar de release van Top Gun: Maverick later dit jaar hebben we nu alle tijd om onze Tom Cruise-favorieten opnieuw te kijken óf voor het eerst te ontdekken. Voordat we Top Gun: Maverick kijken gaan we natuurlijk terug naar de eighties, waar het allemaal begon. Tom Cruise is Maverick, de jonge, directe Amerikaanse vechtpiloot met een need for speed, een hoop om te bewijzen en nog meer te leren. Top Gun is een van de beste actiefilms aller tijden, een pure adrenaline rush. 1 juli verkrijgbaar op DVD, remastered Blu-ray en voor het eerst op 4K Ultra HD. In Days Of Thunder, de explosieve film met de meest spectaculaire race-acties, speelt Tom Cruise coureur Cole Trickle, wiens carrière na een vurige crash voorbij lijkt te zijn. Cole moet zich tot de mooie dokter (Nicole Kidman) wenden om zijn lef en moed terug te krijgen die nodig is om te racen, te winnen en te leven. 1 juli verkrijgbaar op Blu-ray en voor het eerst op 4K Ultra HD.  Een iconische ster, een legendarische filmmaker en een sci-fi klassieker komen samen met spectaculaire resultaten in War Of The Worlds. Tom Cruise is Ray Ferrier, een normale man die met buitengewone moed zijn kinderen moet beschermen wanneer een wereldwijd leger van buitenaardse indringers hun verwoestende oorlogsmachines op aarde loslaat. 1 juli voor het eerst verkrijgbaar op 4K Ultra HD.


FBI SEIZOEN 1

Op zoek naar een spannende serie die je de Ins en Outs van de FBI laat zien? Dick Wolf en het team achter de serie Law & Order zijn terug met een nieuwe kijk op de innerlijke werking van het New Yorkse kantoor van de FBI. Volg het team van dichtbij en zie hoe ze alles op alles zetten om met hun vaardigheden en uitmuntende technologie de stad en het land veilig houden. 15 juli verkrijgbaar op DVD.


SLEEPY HOLLOW


Alweer 20 jaar geleden bewerkte meesterverteller Tim Burton het klassieke horrorverhaal Sleepy Hollow tot een ijzingwekkend betoverende film. Johnny Depp is Ichabod Crane, een excentrieke speurder die vastbesloten is om de moordlustige Ruiter Zonder Hoofd te pakken. Christina Ricci is Katrina Van Tassel, het mooie en mysterieuze meisje dat geheime banden heeft met deze bovennatuurlijke verschijning die doodsangst zaait. 1 juli verkrijgbaar op Blu-ray.


47 RONIN

In 47 Ronin speelt Keanu Reeves de outcast Kai. Nadat de slechte heerser Lord Kira hun leider heeft vermoord en hen heeft verbannen zijn 47 Ronin (samurai zonder meester) uit op wraak en eerherstel. Nu ze niet naar huis kunnen terugkeren zijn ze genoodzaakt de hulp in te schakelen van Kai. Samen trotseren ze een wereld vol met mythische wezens, magie en andere levensgevaarlijke bedreigingen. 1 juli voor het eerst verkrijgbaar op 4K Ultra HD.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron