:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TITANS SEIZOEN 2 EN VERONICA MARS SEIZOEN 1
PERSBERICHT: TITANS SEIZOEN 2 EN VERONICA MARS SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2020-07-08 - Geplaatst door: Werner
TITANS SEIZOEN 2 

In het tweede seizoen van Titans breidt Dick Grayson zijn team nog verder uit. Zal het de jonge superhelden met de nieuwe rekruten wederom lukken om het verhaal tot een goed einde te brengen?

Dick Grayson en de Titans vinden bondgenoten. Rachel Roth/Raven, Gar Logan/Beast Boy en Jason Todd/Robin krijgen versterking van Hank Hall/Hawk, Dawn Granger/Dove en Donna Try/Wonder Girl. Wanneer Wilson/Deathstroke een pijnlijke episode aan het licht brengt, moeten de Titans hun krachten bundelen om af te rekenen met zonden uit het verleden.


VERONICA MARS SEIZOEN 1 (REBOOT)

In het eerste seizoen van de reboot van Veronica Mars kruipt Kristen Bell opnieuw in de huid van het titelpersonage. Veronica moet op onderzoek uit, nadat een bomaanslag plotsklaps een einde aan het spring break-toerisme in de Amerikaanse badplaats Neptune maakt. In haar onderzoek naar de dader stuit Veronica op het diepgewortelde conflict tussen de rijke elite en de werkende middenstand.

Wanneer een reeks fatale explosies het toerisme in het kustplaatsje Neptune om zeep dreigt te helpen, huurt een rijk congreslid Mars Investigations in om uit te zoeken wie deze laffe moorden op zijn geweten heeft. Veronica's relatie met Logan maakt nieuwe ontwikkelingen door en de jonge detective raakt betrokken bij een gevaarlijk ingewikkeld mysterie.

Beide reeksen zijn vanaf 22 juli beschikbaar.
Recent nieuws van dezelfde bron