:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2020
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-07-24 - Geplaatst door: Werner
Naast de bioscoopreleases brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthousegenre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves en vele andere titels die uw aandacht verdienen!

SPARTACUS

Spartacus na 60 jaar voor het eerst op 4K Ultra HD!

Spartacus is het legendarische verhaal van de moedige gladiator Spartacus (Kirk Douglas) die een triomfantelijke Romeinse slavenopstand leidde. Het genre definiërende epos van regisseur Stanley Kubrick is een waargebeurd relaas van de eeuwige strijd van de mens voor zijn vrijheid. Een ontroerend drama over liefde en toewijding, waarin geschiedenis en spektakel hand in hand gaan. Voor het eerst op 4K Ultra HD. De 4K Ultra HD van Spartacus is vanaf 26 augustus overal verkrijgbaar.


WILL AND GRACE SEIZOEN 3 (REVIVAL)

Het laatste seizoen van de leukste revival show!

Het kwartet komt voor de laatste keer samen, met martini in de hand! Will, Grace, Jack en Karen gaan hun laatste, maar zeker niet minder spectaculaire, avonturen aan in New York City. Maak je voor een laatste keer klaar voor ongekende humor en grote verrassingen! Het derde seizoen van Will & Grace Revival is vanaf 26 augustus overal verkrijgbaar op DVD.


PAW PATROL: READY, RACE, RESCUE

Je favoriete pups zijn terug in een Paw Patrol-film!

Het is tijd voor de Avonturenbaai 500 en de legendarische raceheld De Whoesh kan niet meedoen! De pups snellen in actie om Marshall te helpen als hij achter het stuur moet kruipen om te racen voor de beker in deze nieuwe Paw Patrol-film.

De DVD van Paw Patrol: Ready Race Rescue is vanaf 26 augustus overal verkrijgbaar.


AVATAR: THE LAST AIRBENDER

De héle serie voor het eerst op Blu-ray!

Water, Aarde, Vuur, Lucht. Vier volken. Eén wereld die wordt verscheurd door oorlog. Ga terug naar het begin en ervaar alles van de ontdekking van de jonge Luchtmeester Aang in de ijsberg tot de laatste confrontatie met de Vuurnatie.

Avatar: The Last Airbender - Complete Series is vanaf 26 augustus overal verkrijgbaar op Blu-ray.

Recent nieuws van dezelfde bron