:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TV-SERIES SEPTEMBER 2020
PERSBERICHT: TV-SERIES SEPTEMBER 2020
Bron: Warner - Datum: 2020-08-19 - Geplaatst door: Werner
NIEUWE TV-RELESES IN SEPTEMBER

Naast de bioscoopreleases brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthousegenre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves en vele andere titels die uw aandacht verdienen!

THE MAGICIANS SEIZOEN 5

The Magicians moeten de wereld redden in het vijfde en laatste seizoen!

Geniet nog één keer van The Magicians, gebaseerd op de bestsellers van Lev Grossman. Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny en de rest van de groep hebben het erg moeilijk met het verlies van Quentin wanneer zij wanneer zij hun magische krachten weer willen gebruiken. De magie is niet alleen terug, maar er is uitzonderlijk veel van! De Magicians krijgen te maken met de gevolgen van dit overschot, terwijl zij alles op alles zetten om het einde van de wereld te voorkomen...

Vanaf 16 september verkrijgbaar op DVD. De volledige boxset, The Magicians S1-S5, is ook vanaf 16 september verkrijgbaar.


NEW AMSTERDAM SEIZOEN 2

Dr. Max is terug in het tweede seizoen van New Amsterdam.

Na de ambulancecrash waarmee seizoen één eindigde, blijft medisch directeur Dr. Max Goodwin als weduwnaar en single vader achter. Dit is niet zijn enige zorg: in zijn ziekenhuis denderen de zaken op hoog tempo door. Met zijn nieuwe verantwoordelijkheden als alleenstaande ouder en zijn gevaarlijke kankerdiagnose, vraagt iedereen zich af wanneer hij onder de druk zal bezwijken. Maar “Hoe kan ik je helpen” is niet alleen Max zijn credo, het is de reden van zijn bestaan. Zolang hij anderen kan helpen, blijft Max hoopvol.

Deze succesvolle serie is bekend van Net5 (Nederland) en VIJF (België). Het tweede seizoen van New Amsterdam is vanaf 16 september verkrijgbaar op DVD.
Recent nieuws van dezelfde bron