:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES SERIES SEPTEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES SERIES SEPTEMBER 2020
Bron: Warner - Datum: 2020-08-28 - Geplaatst door: Werner
THE OUTSIDER SEIZOEN 1 

The Outsider is een nieuwe reeks, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van horrormeester Stephen King. Een op het eerste gezicht normaal onderzoek krijgt een gruwelijke, paranormale wending dat twee geroutineerde detectives doet twijfelen aan alles waarin ze geloven. Onder andere Jason Bateman en Ben Mendelsohn maken hun opwachting in deze fascinerende reeks.

The Outsider is de spannende nieuwe serie van HBO, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. In de bossen van Georgia wordt het verminkte lichaam van een elfjarig jongetje gevonden. Ooggetuigenverslagen en fysiek bewijsmateriaal wijzen in de richting van de populaire leraar Terry Maitland (Jason Bateman). Maar de zaak krijgt een verrassende wending wanneer rechercheur Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) tegenstrijdig bewijs vindt. In een poging het onverklaarbare te verklaren, roept hij de hulp in van een onorthodoxe collega met een geheimzinnig talent.

Releasedatum dvd: 2 september 2020


HIS DARK MATERIALS SEIZOEN 1


Ook His Dark Materials is gebaseerd op een boek, of liever een boekentrilogie, van auteur Philip Pullman. In de serie maken we kennis met Lyra, een jonge vrouw afkomstig van een andere wereld. In haar zoektocht naar haar verdwenen vriend stuit ze op een verborgen plot van een sinistere geheime organisatie, met verstrekkende gevolgen. Met James McAvoy, Lin-Manuel Miranda en Ruth Wilson beschikt de reeks over een topcast!

In deze magische HBO-serie reist een weeskind naar een andere wereld waar de ziel buiten het lichaam kan overleven in de vorm van een pratend dier. Lyra zoekt haar vermiste vriend en ontdekt tegelijkertijd snode plannen met kinderen die ontvoerd zijn. Ze onderneemt een gevaarlijke reis waardoor haar leven voorgoed zal veranderen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 2 september 2020


SUCCESSION SEIZOEN 2

In het tweede seizoen van Succession zien we hoe de zakelijke, politieke en familiale intriges binnen de familie Roy zich opstapelen. Ook dit pareltje van HBO mag je niet missen.

Kendall dealt met de gevolgen van zijn agressieve overnamepoging, Shiv staat op het punt op te klimmen naar de top van het bedrijf, Roman moet zijn weg weer van onderaf aan vinden en Connor doet een onmogelijke greep naar het directeurschap. Er zijn genoeg sappige intriges terwijl de familie wedijvert rondom de vraag ‘wie volgt Logan op?

Releasedatum dvd: 16 september 2020


Recent nieuws van dezelfde bron