:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: 4K-KLASSIEKERS
PERSBERICHT: 4K-KLASSIEKERS
Bron: Warner - Datum: 2020-09-13 - Geplaatst door: Werner
SHERLOCK HOLMES

Het spel kan beginnen. Robert Downey Jr. en Jude Law geven de rollen van Sherlock Holmes en Dr. Watson een gedenkwaardig nieuw gezicht in een scherpe remake met de beroemde speurneus als brutale held, maar ook als ongeëvenaard intellectueel. Regisseur Guy Ritchie voert de spanning op door de wereld opnieuw kennis te laten maken met deze meester-detective. Herleef in Sherlock Holmes de avonturen van de gelijknamige detective wanneer hij op zoek gaat naar een criminele magiër. Bekijk de verfilming van het meesterwerk van Arthur Conan Doyle binnenkort in de kwaliteit van 4K Ultra HD.


SHERLOCK HOLMES: GAME OF SHADOWS

Robert Downey Jr. en Jude Law kruipen weer in de huid van Holmes en Watson in deze alom geprezen actiethriller. Deze keer nemen de speurneuzen het op tegen hun grootste vijand, Professor Moriarty, terwijl ze door Europa reizen. De helden zijn vastberaden om de plannen voor totale werelddominantie van het criminele meesterbrein te dwarsbomen. Laat je in Sherlock Holmes: Game Of Shadows door de privédetective en zijn trouwe vriend Dr. John Watson nog verder meevoeren in een wereld van mysteries, intriges en moorden. Lukt het hun wederom het verhaal tot een goed einde te brengen?


BEETLEJUICE

Wat zal je doen als je na jouw overlijden als geest terugkeert naar je huis en dit blijkt verkocht te zijn? Rondspoken natuurlijk! Als een van de eerste oeuvres van de regisseur Tim Burton is Beetlejuice een komische must-have voor iedere horrorfanaat. Wat moet een stel yuppiespoken (Geena Davis en Alec Baldwin) beginnen wanneer hun “aparte” optrekje in New England onder de voet gelopen wordt door trendy New Yorkers? Een freelance “bio-exorcist” inhuren om de indringers de stuipen op het lijf te jagen, natuurlijk. Onder regie van Tim Burton, is Michael Keaton volgens The Village Voice “in zijn vertolking van Beetlejuice een van de grootste, gemeenste wolven die ooit in een spookfilm rondwaarden, echt klopgeestig”.


THE GOONIES

The Goonies
zijn terug! Een groep kinderen beleeft de gekste avonturen wanneer ze in een ondergronds gangenstelsel op zoek gaan naar een piratenschat. Gegarandeerd kijkplezier voor jong en oud! The Goonies is de ultieme klassieker uit de creatieve koker van Steven Spielberg en Chris Columbus. We maken kennis met een hechte groep jonge vrienden die uit alle macht proberen om hun huizen te redden uit de grijpgrage handjes van een projectontwikkelaar. Wanneer ze een mysterieuze schatkaart vinden, worden ze plots door een stel vluchtelingen op de hielen gezeten, door ondergrondse gangen vol kronkelende steegjes en valstrikken. Hun doel: het goud vinden van de legendarische piraat One-Eyed Willy. En zelfs wanneer alles verloren lijkt in dit populaire avontuur voor alle leeftijden, zeggen The Goonies: geef nooit op!


FULL METAL JACKET

Matthew Modine, Vincent D’Onofri en R. Lee Ermey – als de helse drilinstructeur – spelen de sterren van de hemel in Stanley Kubricks aangrijpende kroniek over een groep jonge mariniers tijdens de Vietnamoorlog. Full Metal Jacket is gebaseerd op de roman The Short Timers van auteur Gustav Hasford en laat je op een ontroerende wijze kennismaken met het leven van Amerikaanse soldaten tijdens de Vietnamoorlog. De film werd in 1988 genomineerd voor zowel een Academy Award, een BAFTA Award en een Golden Globe Award.

Sherlock Holmes, Sherlock Holmes: Game Of Shadows, Beetlejuice en The Goonies zijn vanaf 16 september beschikbaar. Full Metal Jacket is vanaf 7 oktober beschikbaar.

De collectors edition bevat de volgende items: de film in 4K Ultra HD, de film in Blu-ray, een exclusieve verpakking, een stoffen patch en krijt. The Goonies bevat  de volgende items: de film in 4K Ultra HD, de film in Blu-ray, een exclusieve verpakking, een exclusieve SteelBook, een Goonies schatkaart, pins en een stoffen patch
Recent nieuws van dezelfde bron