:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-09-13 - Geplaatst door: Werner
Met de komst van september staan ook weer de donkere dagen voor de deur. De perfecte dagen om lekker een DVD of Blu-ray te kijken. Laten wij nou net in september 7 te gekke filmtitels uitbrengen waar voor ieders smaak wel iets tussen zit.

Op 10 september komen er drie titels uit. Te beginnen met de actiethriller Paydirt met niemand minder dan Val Kilmer en Luke Goss. Tevens met Luke Goss, maar in een compleet andere rol de thriller Extracurricular waar naschoolse activiteiten en andere betekenis krijgen. De derde titel die wij uitbrengen is Angels Fallen, een fantasie-actiefilm over demonenjagers.

De tweede release datum is 24 september. De dag dat de Nederlandse bioscoophit van 2020 verschijnt op DVD en Blu-ray: De Beentjes Van Sint-Hildegard. Met meer dan 600.000 bezoekers een absolute kaskraker. Daarnaast brengen we nog twee actiefilms uit: Devil’s Night over een bovennatuurlijke legende die tot leven komt en The Bygone, een moderne actie-western! We sluiten de maand af met de kinderfilm, die prentenboeken tot leven brengt: Vogelhuis Verhaaltjes.

Zeven mooie titels om het begin van het najaar goed te beginnen.

PAYDIRT

Na vijf jaar brommen wil een charismatische crimineel de buit claimen die hij destijds aan zijn neus zag voorbijgaan. Maar het geld ligt ergens in de woestijn begraven. En hij is niet de enige die wil meespelen met deze eigentijdse, moorddadige versie van een schattenjacht. Spetterende actiethriller met Luke Goss en Val Kilmer.

Verkrijgbaar vanaf 10 september 2020 op dvd

EXTRACURRICULAR

Tieners Miriam, Derek, Ian en Jenny zijn modelstudenten. Ze rijgen de tienen aan elkaar, munten uit in sport, spelen in de schoolband en, wanneer ze een gaatje vinden in hun drukke schoolagenda, plannen ze met volle toewijding perfecte moorden. Die ze zonder een greintje schuldgevoel uitvoeren

Verkrijgbaar vanaf 10 september 2020 op dvd

ANGELS FALLEN

Na het tragische verlies van zijn vrouw tijdens z’n strijd tegen de duistere krachten, is Gabriel vastbesloten zich weer bij zijn voormalige team van demonenjagers te voegen die vanuit de duisternis in Amerika naar onbekende gebieden in Europa reizen. Hij wordt vergezeld door zijn vervreemde beste vriend Michael die een duister geheim met zich meedraagt, de mystieke Hannah wiens visioenen de toekomst voorspellen, en een bonte bende van demonenmoordenaars. Nadat hij een deel van zijn team heeft verloren, moet Gabriel zijn tragische verleden onder ogen zien en beslissen wie zijn echte vrienden of vijanden zijn.

Verkrijgbaar vanaf 10 september 2020 op dvd

DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding,vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In De Beentjes Van Sint-Hildegard nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

De Nederlandse bioscoop hit van 2020, met ruim 600.000 bezoekers.

Verkrijgbaar vanaf 24 september 2020 op dvd en Blu-ray

DEVIL'S NIGHT

Een militaire veteraan die naar huis terugkeert, bij de wetshandhaving werkt en zij is toegewezen aan een bovennatuurlijke zaak die wordt omringd door stedelijke mythe en legende

Verkrijgbaar vanaf 24 september 2020 op dvd

THE BYGONE

Een jonge rancher kruist regelmatig het pad met een Lakota-meisje uit een nabijgelegen reservaat. Maar dan op eens niet meer. Haar mysterieuze verdwijning leidt tot een zoektocht die hem in de landelijke onderwereld van criminaliteit en mensenhandel brengt en een aangrijpend verleden blootlegt

Verkrijgbaar vanaf 24 september 2020 op dvd

VOGELHUIS VERHAALTJES

Het is heerlijk om verhaaltjes voor te lezen! Maar het is nog veel leuker om te kijken en te luisteren! De illustraties van prachtige prentenboeken komen tot leven. Dit zijn negen verhaaltjes voor kinderen verzameld in 45 minuten geanimeerde beelden over vogeltjes die vliegen, fluiten, tsjilpen en die bijzondere avonturen beleven.

Verkrijgbaar vanaf 24 september 2020 op dvd