:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-09-23 - Geplaatst door: Werner
Naast de bioscoop releases brengen Universal Pictures en Paramount Pictures nog vele andere titels uit. De leukste films en series voor het hele gezin, parels binnen het arthouse genre, de spannendste thrillers, klassieke heruitgaves en vele andere titels die uw aandacht verdienen!

YOU SHOULD HAVE LEFT 

De droomvakantie van Kevin Bacon en Amanda Seyfried verandert in een nachtmerrie...

In deze psychologische thriller spelen Kevin Bacon en Amanda Seyfried een koppel dat verlangt naar een rustgevende vakantie op het afgelegen platteland van Wales. Wat begint als een droomvakantie verandert plotseling in een nachtmerrie waar de realiteit begint te ontrafelen, duistere herinneringen terug beginnen te komen en een sinistere kracht hen niet wil laten gaan. Van Blumhouse Productions en legendarische scenario schrijver David Koepp (Jurassic Park, Mission: Impossible, Panic Room).

You Should Have Left is vanaf 21 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.


WELCOME TO SUDDEN DEATH

Ontdek de remake van de cultfilm met Jean-Claude van Damme.

Jesse Freeman is een voormalig special forces lid en explosieven expert, nu werkt hij als beveiliger voor een nieuw hypermodern basketbalstadion. Tijdens de opening van het stadion ontstaat er chaos als een groep terroristen de eigenaar en Jesse's dochter gevangennemen. De klok tikt en de kansen zijn nihiel, maar het is aan Jesse om niet alleen hen te redden, maar ook alle fans! Een garandeerd spektakel in deze actie thriller.

Welcome To Sudden Death is vanaf 21 oktober verkrijgbaar op DVD.


THE PURGE SEIZOEN 2

The Purge: 12 uur lang is iedere misdaad legaal, zelfs moord...

The Purge, een serie die gebaseerd is op de populaire filmfranchise, draait rond een periode van 12 uur waarin elke misdaad, met inbegrip van moord, legaal is. Seizoen Twee analyseert hoe één Purge Night een jaar lang de levens van vier onderling verbonden personages beïnvloedt, terwijl de volgende Purge onafwendbaar naderbij sluipt. De tweede jaargang van de anthologiereeks, een productie van Blumhouse Television en UCP, begint weliswaar op Purge Night zelf, maar duikt daarna dieper dan ooit tevoren in hoe de wereld er tijdens de 364 dagen na de Purge uitziet.

Het tweede seizoen van The Purge is vanaf 21 oktober verkrijgbaar op DVD.


THE ALFRED HITCHCOCK COLLECTION

Onmisbare collectie van de Master of Suspense, voor het eerst op 4K Ultra HD.

De Master of Suspense, de legendarische Alfred Hitchcock, regisseerde enkele van de meest opwindende en onvergetelijke klassiekers uit de filmgeschiedenis. The Alfred Hitchcock Classics Collection bevat vier iconische films uit de roemrijke carrière van de veelgeprezen regisseur, Rear Window, Vertigo, Psycho en The Birds, in verbluffende 4K-resolutie. Met Hollywood-favorieten zoals James Stewart, Grace Kelly, Anthony Perkins, Janet Leigh, Tippi Hedren, Kim Novak en Rod Taylor. Deze onmisbare collectie bevat voor het eerst uren aan onvertoond bonusmateriaal en de originele, uncut versie van Psycho.

The Alfred Hitchcock Collection is vanaf 7 oktober verkrijgbaar op 4K Ultra HD.


THE HUNT

In The Hunt worden twaalf vreemden op een onbekende plek wakker en al snel komen ze er achter dat er op hun gejaagd wordt door een groep bevoorrechten. Een vrouw besluit de rollen om te draaien...

In deze rebelse, satirische komedie komt een groep rijkelui bij elkaar om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal (Betty Gilpin, GLOW), één van de personen waar ze op jagen, het keiharde en genadeloze spel beter blijkt te beheersen dan de jagers. Zij draait de rollen om en maakt de moordenaars één voor één onschadelijk, terwijl ze steeds dichterbij de mysterieuze vrouw (tweevoudig Oscar®-winnares Hilary Swank) komt, die de spil van dit alles vormt.

The Hunt is vanaf 7 oktober verkrijgbaar op dvd en Blu-ray.

BACK TO THE FUTURE 4K

Ga net als Marty McFly een paar decennia terug in de tijd en vier het 35-jarig bestaan van de tijdloze trilogie Back To The Future. Laat je opnieuw meevoeren naar het verleden, het heden en de toekomst met de vernieuwde uitgave van de meest klassieke tijdreisfilms.

Herbeleef één van de populairste filmfranchises aller tijden met Back To The Future: The Complete Trilogy! Neem plaats naast Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) in een gepimpte, tijdreizende DeLorean waarmee ze door verleden, heden en toekomst razen en zo een kettingreactie veroorzaken die het tijd-ruimtecontinuüm op zijn kop zet! Filmmakers Steven Spielberg, Robert Zemeckis en Bob Gale presenteren letterlijk en figuurlijk de meest tijdloze trilogie ooit in deze onvergetelijke boxset met uren aan bonusmateriaal!

Back To The Future is vanaf 21 oktober verkrijgbaar op 4K UHD

Ook de door Micah Ranum geregisseerde thriller The Silencing, de horrorfilm Black Christmas, het vierde seizoen van de Britse serie The Last Kingdom, het achtste seizoen van de Amerikaanse dramaserie Chicago Fire, het zevende seizoen van de politieserie Chicago P.D. en het vijfde seizoen van de ziekenhuisserie Chicago Med verschijnen in de loop van oktober bij Universal Pictures en Paramount Pictures.

7 oktober 2020:
• The Last Kingdom seizoen 4

21 oktober 2020:
• Chicago Fire seizoen 8 
• Chicago P.D. seizoen 7
• Chicago Med seizoen 5 
• Black Christmas
• Black Christmas (Blu-ray)
• The Silencing 
• The Silencing (Blu-ray)


Op 7 oktober verschijnen ook nieuwe boxsets, o.a.;
• The Incredible Hulk - Complete Series
• Chucky Anthology Box
• Mr. Bean Box
• Alfred Hitchcock 14 Film Collection
• Paw Patrol Box
• G.I. Joe 1 & 2 Box
• Illumination 10 Film Collection
• Dreamworks 10 Film Collection
Recent nieuws van dezelfde bron