:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-09-23 - Geplaatst door: Werner
Oktober is ons startsein voor de feestdagen met Kerst- en Halloween filmtitels. We brengen deze maand maar liefst 8 nieuwe films op DVD en 2 op Blu-ray uit.

Op 8 oktober brengen wij de kersttitel uit: Let There Be Light. Een aangrijpend film met een boodschap in de kerstsferen. Ook brengen wij twee drama’s uit. De Frans-Engelse bioscoopfilm La Vérité waarin Catherine Deneuve een Franse filmicoon speelt, wiens reünie met haar dochter leidt tot enige conformatie . En de actie-drama The Vanishing over de verdwijning een meisje me Anne Heche en Thomas Jane in de hoofdrol. We sluiten het rijtje van 8 oktober releases af met een film over de Netflix sensatie van 2020 Tiger King: Tiger King - The Movie. Waarin twee dames die in quarantaine zitten helemaal gefixeerd raken door Joe Exotic a.k.a. Tiger King.

Op 15 oktober releasen we maar liefst twee bioscoopfilms. Allereerst de film Beanpole. Een oorlogsdrama die maar liefst een 7,1 op IMDB heeft. De andere film is I See You, de corona-bioscoop hit van 2020 met Helen Hunt in de hoofdrol.

De week voor Halloween op 22 oktober brengen we nog twee horrortitels uit. De bioscoopfilm The Wretched over een eeuwenoude heks die zich voedt met kinderen en de passende film Halloween Party met genoeg kwaadaardige demonen om lekker bij de te griezelen. Perfect voor je eigen Halloween filmfeestje.

Acht uiteenlopende films, die het ook heel goed in de bioscoop hebben gedaan en waar we een mooie start mee maken voor dit najaar.

LET THERE BE LIGHT

Nadat dr. Sol Harkens zijn jongste zoon verloren heeft aan kanker, verliest hij zijn geloof en wordt hij een fervent aanhanger van het atheïsme. Door het schrijven van bestseller boeken en het houden van speeches waarin hij God belachelijk maakt en het christendom hard aanvalt, is zijn populariteit en succes enorm. Maar ondanks alle roem bevindt zijn leven zich in een neergaande spiraal. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en voor zijn twee overgebleven zonen is hij allang geen echte vader meer. Alcohol lijkt dé manier om de pijn en leegte in zijn leven te vullen. Als hij na het zoveelste feestje met teveel drank op achter het stuur kruipt, gaat het mis, met een ernstig auto-ongeluk tot gevolg. Hij is vier minuten klinisch dood maar kan worden gereanimeerd. Wat zich tijdens deze vier minuten afspeelt, zal zijn kijk op het leven drastisch veranderen.

Releasedatum dvd: 8 oktober 2020

LA VÉRITÉ

Het Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huisnog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt.

Releasedatum dvd: 8 oktober 2020

THE VANISHED

Wat een leuke campervakantie aan een idyllisch meertje moest worden, ontaardt in een nachtmerrie wanneer het dochtertje van Paul en Wendy plots spoorloos verdwijnt. Hoewel de lokale sheriff zich verbeten in de zaak vastbijt, vermoeden ze kwaad opzet en nemen ze het recht in eigen handen... met alle gevolgen van dien.

Releasedatum dvd: 8 oktober 2020TIGER KING - THE MOVIE

In Tiger King The Movie zien we Barbie en Kendra die in een helse quarantaine zitten, en zich fixeren op een belachelijke realityshow over de beruchte ‘Tiger King’ hemzelf, Joe Exotic. De Amerikaanse schoonheden bedenken een plan om de flamboyante en opgesloten gek te redden van een lot dat erger is dan Carole Baskin en waanzin met echte misdaad. John Reinke van de Netflixhit Tiger King speelt een rol en American Horror Story’s Leslie Jordan vertolkt de stem van kleine Joe Exotic in deze hilarische film die gezien moet worden om te worden geloofd!

Releasedatum dvd: 8 oktober 2020BEANPOLE

Leningrad, 1945. De Tweede Wereldoorlog laat grote sporen na in de stad. De gebouwen zijn verwoest, de inwoners zijn zowel fysiek als mentaal gebroken. Tussen de wrakstukken bevinden zich twee jonge vrouwen, Iya en Masha, die proberen hun leven weer op te bouwen. Iya werkt als verpleegster in een ziekenhuis voor oorlogsveteranen en zorgt ondertussen voor de zoon van haar vriendin. Als Masha definitief terugkeert van het front, moeten ze samen
zowel oude als nieuwe trauma’s het hoofd bieden. 

Releasedatum dvd: 15 oktober 2020I SEE YOU

De verdwijning van een 12-jarig jongetje in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case. Maar ook het bizarre gedrag van zijn overspelige vrouw (Helen Hunt) baart rechercheur Greg Harper zorgen. Bovendien heeft een kwaadaardige entiteit het gemunt op hun tienerzoon. Maar wat is er echt? En wat ingebeeld?

Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 oktober 2020THE WRETCHED

Ben is een rebelse tiener die worstelt met de scheiding van zijn ouders. Terwijl hij de zomer doorbrengt bij zijn vader, ontdekt hij dat de buurvrouw bezeten is door een kwaadaardige entiteit. Een eeuwenoude heks die zich voedt met kinderen. Omdat niemand hem wil geloven, bindt hij ten einde raad zelf de ongelijke strijd aan...

Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 oktober 2020HALLOWEEN PARTY

Na de mysterieuze dood van hun vriendin ontdekken studenten Grace en Spencer dat hun studentenkamers gebouwd werden op de grondvesten van een tehuis voor terminaal zieke kinderen. Onbewust ontketenen ze zo The Balloon Babies... monsterlijk verminkte, kwaadaardige demonen uit het verleden die voor altijd op deze plek gevangen zitten.

Releasedatum dvd: 22 oktober 2020