:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-10-14 - Geplaatst door: Werner
In november brengen wij, net voor de start van de feestdagen, vijf te gekke nieuwe films uit op DVD en één op Blu-ray. We beginnen de maand november met de actiefilm The 2nd, waarin een groep radicalen een rechtszaak over de Second Amendment (recht op wapenbezit) willen beïnvloeden door de dochter van de rechter te gijzelen. De andere film, die op 5 november wordt uitgebracht, is Widow’s Point. Een thriller over een auteur die zich laat opsluiten in een bezeten vuurtoren. De tweede releasedatum is op 19 november. Op DVD en Blu-ray brengen wij dan de film Veterans Of Foreign Wars (VFW) uit. Een actiefilm vergelijkbaar met The Expendables-films, met een cast bestaand uit Stephen Lang, William Sadler en Fred Williamson. Ook op 19 november komt de bioscoopfilm Dark River, met Ruth Wilson, uit op DVD. Een drama waarin een vrouw terug keert naar haar geboortedorp, waar zij niet met open armen wordt verwelkomt en dat terwijl ze een frisse start wil maken. De laatste releasedatum van november is de 26ste. Nog net voor pakjesavond brengen wij de bioscoopanimatiefilm Ella Bella Bingo uit. Een vrolijke kinderfilm over de magie van vriendschap. Leuk voor op elk verlanglijstje aan de Sint. Een mooie diverse lijst aan DVD releases in november waar iedereen met de donkere dagen van kan genieten.

THE 2ND

Een groep radicalen wil een rechtszaak over het Tweede Amendement – het recht op wapenbezit – beïnvloeden door de dochter van een rechter te gijzelen. Maar dat is buiten Vic Davis (Ryan Philippe) gerekend, een geheimagent die zich toevallig op de campus bevindt om zijn zoon op te pikken. Samen nemen ze het op tegen een meedogenloze overmacht

Verkrijgbaar op dvd vanaf 5 november 2020

WIDOW'S POINT

Een auteur die een weekend doorbrengt in een spookachtige vuurtoren als publiciteitsstunt voor zijn volgende boek, wordt een doelwit voor sterke bovennatuurlijke krachten.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 5 november 2020

VETERANS OF FOREIGN WARS (VFW)

Vietnamveteraan Fred en zijn wapenbroeders moeten in allerijl een arsenaal in elkaar knutselen om hun favoriete drenkplaats – en een onschuldig tienermeisje – te beschermen tegen een gestoorde drugdealer en zijn horde zielloze punkmutanten. Deze krasse knarren zijn al naar de hel geweest en teruggekeerd, maar wordt dit dan toch hun last stand? Letterlijk en figuurlijk ouderwetse actie en ultraviolence!

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 19 november 2020

DARK RIVER

Na de dood van haar vader keert Alice terug naar haar geboortedorp Yorkshire om de familieboerderij op te eisen. Ze is er 15 jaar niet geweest en haar broer heeft al die jaren de boerderij onderhouden. Hij verwelkomt haar bepaald niet met open armen en het is duidelijk dat haar komst oude wonden openhaalt. Om de strijdbijl te kunnen begraven zullen broer en zus hun diep weggestopte trauma’s uit het verleden eerst onder ogen moeten komen. Alleen zo kunnen ze aan het nieuwe hoofdstuk in hun leven beginnen.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 19 november 2020

ELLA BELLA BINGO

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag “coolkid” Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een prachtige crossfiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny, of haarzelf. Dat wordt Henry teveel en hij besluit om weg te lopen, pas dan begrijpt ook Ella de magie van vriendschap en samen met Johny besluit ze Henry op te sporen.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 26 november 2020