:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SERIES OKTOBER 2020
PERSBERICHT: SERIES OKTOBER 2020
Bron: Warner - Datum: 2020-10-14 - Geplaatst door: Werner
THE PLOT AGAINST AMERICA 

Als David Simon in zijn pen kruipt, dan weet je dat er iets groots op til is. De man achter reeksen zoals The Wire en The Deuce ontwikkelde samen met Ed Burns voor HBO The Plot Against America, een nieuwe beklijvende en bijzonder goed onthaalde televisiereeks gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip Roth. In de serie wordt een alternatieve geschiedenis van Amerika geschetst, ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We volgen de Joodse familie Levin, waarin elk lid van de familie op zijn eigen manier omgaat met het nieuwe regime. De reeks werd genomineerd voor een Emmy.

David Simon (The Wire) en Ed Burns maakten voor HBO de televisieserie The Plot Against America. De serie is gebaseerd op de veelgeprezen, gelijknamige roman van Philip Roth waarin een alternatieve Amerikaanse geschiedenis wordt geschetst ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Een Joodse familie uit de arbeidersklasse leert dat het geweld dat een bedreiging vormt voor de levens van gewone Amerikanen slechts een politieke provocatie van hen verwijderd is.

Releasedatum: 28 oktober 2020


KRYPTON SEIZOEN 2

In het tweede seizoen van Krypton verschijnen onder andere Lobo en Doomsday ten tonele. Ook een andere DC-slechterik, Brainiac, heeft het op Seg-El gemunt. Voer voor de DC-liefhebbers!

Nu generaal Dru-Zod op een meedogenloze missie is om Krypton te herbouwen en het universum te veroveren om zo z'n toekomst veilig te stellen, willen Seg-El en Adam Strange een opstand beginnen. Maar DC Super-Villain Brainiac infiltreert Seg’s wereld op een heel persoonlijke manier. Ontmoet nieuwe personages zoals Lobo en Doomsday, en ervaar deze spannende wereld in tien nieuwe mythologische avonturen.

Releasedatum: 28 oktober 2020


STRIKE BACK SEIZOEN 7

In het zevende seizoen van Strike Back tot slot krijgt de terreureenheid een nieuwe commander én een nieuw werkgebied. In Maleisië moet het team op zoek naar een vermist nucleair wapen.

In de explosieve en bloedstollende Cinemax-actieserie Strike Back, volgt de kijker de geheime terreureenheid Section 20 bij hun levensgevaarlijke missies om de meest dodelijke terroristen ter wereld uit te schakelen.

Releasedatum: 28 oktober 2020
Recent nieuws van dezelfde bron