:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2020
Bron: Universal - Datum: 2020-10-22 - Geplaatst door: Werner
RELEASES NOVEMBER 2020

Kruip gezellig onder een dekentje met de november releases van Universal - Paramount Pictures! Geniet samen met The King Of Staten Island van een hartelijk en vertederend verhaal geïnspireerd op het bijzondere leven van komiek en acteur Pete Davidson, die zelf ook het hoofdpersonage Scott vertolkt. In The High Note wordt Tracee Ellis Ross een superster en Dakota Johnson haar trouwe persoonlijke assistente in de overweldigende muziekscene van Los Angeles. Laat je meeslepen met dit feelgood verhaal vol met ambitie, leuke muziek en female empowerment. Ook het derde seizoen van Killing Eve, met Sandra Oh en Jodie Comer, verschijnt in november bij Universal Pictures en Paramount Pictures.

THE KING OF STATEN ISLAND

Van de veelgeprezen komedie regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 november 2020

THE HIGH NOTE
 

Het verhaal van Grace Davis (Tracee Ellis Ross), een superster wiens talent en ego ongelooflijke hoogten hebben bereikt, speelt zich af in de oogverblindende wereld van de LA-muziekscene. Maggie (Dakota Johnson) is Grace's overwerkte persoonlijke assistente die vastzit in een sleur, maar nog steeds haar jeugddroom om muziekproducent te worden nastreeft. Wanneer Grace's manager (Ice Cube) haar een keuze voorlegt die het verloop van haar carrière kan veranderen, komen Maggie en Grace met een plan dat hun leven voorgoed kan veranderen.

Releasedatum dvd: 11 november 2020

KILLING EVE

Releasedatum dvd: 11 november 2020


Recent nieuws van dezelfde bron