:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SERIES DECEMBER 2020
PERSBERICHT: SERIES DECEMBER 2020
Bron: Warner - Datum: 2020-11-23 - Geplaatst door: Werner
Zin in eens iets anders dan een kerstfilm? Deze nieuwe releases van Warner Home Video zijn alvast een goeie manier om de laatste weken van het jaar knus, warm én veilig in de zetel door te komen.

CASTLE ROCK SEIZOEN 2

In het tweede seizoen van Castle Rock duiken we doorheen 10 splinternieuwe afleveringen opnieuw in het universum van horrorkoning Stephen King. Psychopaat-in-de-dop Annie Wilkes wordt in het afgelegen dorpje onderschept wanneer er geweld uitbreekt tussen de Merrills en een rivaliserende clan. Terwijl het dorpje zijn vierhonderdste verjaardag viert, gaat het verhaal terug in de tijd om te zien wat de eerste inwoners van Castle Rock van plan waren. Dat was meestal niet veel goeds. Tien nieuwe, intense afleveringen duiken in onvergetelijke werelden.

Releasedatum dvd: 2 december 2020


PERRY MASON

HBO's Perry Mason vertelt het verhaal van de gelijknamige advocaat die in het Los Angeles van de jaren '30 een ontvoering probeert op te helderen. ’s Werelds bekendste, fictieve, advocaat Perry Mason maakt zijn comeback in deze spannende HBO-serie. In 8 afleveringen vol verrassende plotwendingen zien we dat de briljante strafrechtadvocaat vastbesloten is om het juiste te doen – zelfs wanneer dat niet helemaal legaal is – als hij een controversiële en politiek beladen zaak aanneemt.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 11 december 2020


PRODIGAL SON

In Prodigal Son volgen we FBI-profiler Malcom Bright, wiens vader een beruchte seriemoordenaar was. Wanneer een copycat killer opduikt, moet Malcom de confrontatie met zijn vader en zijn demonen uit het verleden aangaan... Crimineel psycholoog Malcom Bright is de zoon van de beruchte seriemoordenaar ‘De Chirurg’. Bright helpt de NYPD door in de geest te kruipen van moordenaars. Rechercheur JT Tarmel vraagt zich alleen af of Bright zelf geen psychopaat is. Bij de jacht op deze gevaarlijke criminelen heeft Bright vreemd genoeg het meeste aan zijn moordlustige, maar liefhebbende vader.

Releasedatum dvd: 2 december 2020


AVENUE 5

Avenue 5 tot slot is een sci-fi comedy reeks van de hand van Armando Iannucci (Veep, The Personal History Of David Copperfield) die het reilen en zeilen van de bemanning van ruimteschip Avenue 5 volgt. Met onder andere Hugh Laurie en Josh Gad in de hoofdrollen! Pak je koffers maar! Maak je klaar voor een ruimtereis vol hilarische verwikkelingen in deze nieuwe HBO-serie van Armando Iannucci (de bedenker van Veep). De serie speelt zich 40 jaar in de toekomst af, wanneer ruimtereizen de nieuwste trend zijn. In seizoen 1 volgen we het turbulente leven van de passagiers aan boord van het ruimtecruiseschip Avenue 5 dat van alle mogelijke luxe is voorzien.

Releasedatum dvd: 11 december 2020


Recent nieuws van dezelfde bron