:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: ARROW SEIZOENEN 7 EN 8
PERSBERICHT: ARROW SEIZOENEN 7 EN 8
Bron: Warner - Datum: 2020-12-03 - Geplaatst door: Werner
ARROW 

In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in Slabside Maximum Protection Prison belandt. Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow, en na de onverwachte komst van The Monitor, met gevaar voor eigen leven het huis, de familie en het team om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het echter niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.

Beide seizoenen verschijnen in de loop van december en januari op Blu-ray en dvd.

ARROW SEIZOEN 7

Gevangene 4587: de nieuwste identiteit van Oliver Queen in de zwaarbeveiligde gevangenis Slabside. Nu Oliver achter de tralies zit, wordt Star City beschermd door Team Green Arrow... totdat er een mysterieuze nieuwe Green Arrow verschijnt. Olivers grenzen worden opgezocht en dat dwingt hem om verlossing te zoeken, terwijl hij zich afvraagt wat het echt betekent om een held te zijn.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 11/12/2020


ARROW SEIZOEN 7

In het achtste en laatste seizoen van Arrow kijkt Oliver terug op zijn tijd als de Green Arrow en krijgt hij eindelijk antwoord op die ene, ultieme vraag: wat zijn de offers die een held moet brengen?

Releasedatum dvd en Blu-ray: 13/01/2021Recent nieuws van dezelfde bron