:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2020
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2020
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-12-03 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA DECEMBER RELEASES 

Het is bijna december en dat betekent dat wij al weer de laatste releases van 2020 van Source 1 Media presenteren. Dat gezegd sluiten we wel af met zes uiteenlopende films, waar voor ieders smaak wel iets tussen zit om op het verlanglijstje te zetten.

In december hebben we weer twee releasedatums: 3 en 10 december.

Op 3 december (nog net voor pakjesavond) brengen o.a. de Nederlandse bioscoopfilm Paradise Drifters uit. Een film die meerdere Gouden Kalf nominaties kreeg en er één won voor beste mannelijke bijrol (Bilan Wahib). De tweede film is Shark Season, een film van productiemaatschappij The Asylum, wat gegarandeerd griezelen betekend. Tot slot releasen wij op 3 december de familie bioscoopfilm Spookuil, die maar liefst een 7,6 op IMDB scoort!

Op de tweede releasedatum, 10 december, komt de bioscoopfilm Berlin Alexanderplatz uit. Een film die inspeelt op de hedendaagse vluchtelingenproblematiek in Europa. Heb je zin in wat meer actie dan is er de film Skyfire over een actieve vulkaan, die een tropisch vakantieoord bedreigt. We sluiten 10 december af met de oorlogshorror film Ghosts Of War. Een film van de makers van The Butterfly Effect en Final Destination, wat betekent een interessante twist en spanning.

Een mooie lijst aan films om het jaar gezellig thuis mee af te sluiten.

PARADISE DRIFTERS

De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef (Bilal Wahib) is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe (Tamar van Waning) is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg. Lorenzo (Jonas Smulders) wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid Europa. Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn. Maar aan het echte leven valt moeilijk te ontsnappen en alles loopt anders dan verwacht.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 3 december 2020

SHARK SEASON

Tientallen grote witte haaien vallen de slaperige kustplaats Coldcoast (California) aan. Hierbij vallen ook verschillende doden. De gemeenteraad van Coldcoast wordt gedwongen om een groep marine biologen en haaienjagers binnen te halen om het haaien probleem op te lossen.

Releasedatum dvd: 3 december 2020

SPOOKUIL

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk, waardoor Eia zich soms eenzaam voelt. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Eia kent haar opa helemaal niet en het bezoek komt daarom ook als een complete verrassing. Maar na de eerste shock, ervaart ze een warme fijne familie, maakt ze een nieuwe beste vriend, vindt ze uit waarom haar vader niet wilde dat ze opa zou leren kennen. Ook ontdekt Eia een zeldzame, met uitsterven bedreigde vogel in het winterse wonderland. Daarmee redt ze een prachtig oerbos van kap en vernietiging. Wordt het dan toch een mooi kerstverhaal?

Releasedatum dvd: 3 december 2020

BERLIN ALEXANDERPLATZ

Vluchteling Francis maakt de gevaarlijke oversteek van Afrika naar Europa. Als hij uiteindelijk in Berlijn aankomt en aan een nieuw leven begint, zweert hij om dat als een goed mens te doen. Door zijn status als illegale vluchteling blijkt dat echter praktisch onmogelijk. Francis valt in handen van drugsdealer Reinhold. Onder invloed van hem verandert Francis in Franz, een genadeloze crimineel. Het eerlijke leven wat hij probeerde te leiden, is opeens verder weg dan ooit.

Releasedatum dvd: 10 december 2020

GHOSTS OF WAR

Tijdens een van de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog krijgen vijf Amerikaanse soldaten het bevel om een Frans kasteel te behouden dat voorheen bezet werd door opperbevelhebbers van de nazi’s. Hun opdracht begint vreemde vormen aan te nemen als de groep onverklaarbare gebeurtenissen begint te ervaren. Langzaam verandert hun realiteit in een gestoorde nachtmerrie die angstaanjagender is dan alles wat er zich op het slagveld afspeelt.

Releasedatum dvd: 10 december 2020

SKYFIRE

Tianhuo Island, paradijselijk maar beroemd om zijn actieve vulkaan, is door de hebzuchtige zakenman Jacj Harris omgetoverd tot een sensatiezoekend themapark. Meng, de dochter van de beroemde geoloog Wentao Li, heeft haar leven gewijd aan de ontwikkeling van een briljant voorspellingssysteem dat een aanstaande en dodelijke uitbarsting voorspelt. Ondanks de waarschuwingen van Meng weigeren autoriteiten en zakenlieden het park te sluiten en burgers te evacueren. Wanneer een storm van dodelijke vuurbommen en een eindeloze vloed van lava op het eiland regenen, moet Wentao Li tegen de klok rennen om zijn geliefde dochter, de toeristen en de rest van de eilandbevolking te redden van de apocalyptische chaos.

Releasedatum dvd: 10 december 2020