:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2020-JANUARI 2021
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2020-JANUARI 2021
Bron: Lumière - Datum: 2020-12-15 - Geplaatst door: Werner
MY BRILLIANT FRIEND SEIZOEN 2

Het tweede seizoen van My Brilliant Friend, de veelgeprezen en bekroonde Italiaanse dramaserie naar de wereldberoemde Napolitaanse romans van Elena Ferrante. Dit seizoen is gebaseerd op het tweede boek uit de reeks, De nieuwe achternaam. We volgen de vriendschap tussen de twee meisjes in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven. Lila en Elena zijn nu zestien. Beiden voelen ze nood aan verandering. Ze zien elkaar en hun jeugdvriend Nino Sarratore terug tijdens een zomervakantie in Ischia, een reis die hen op twee verschillende paden stuurt en hun nauwe band bedreigt. De meisjes verliezen elkaar uit het oog, vinden ze elkaar ook weer terug?

Releasedatum dvd: 15 december 2020

HEKSEJAKT (WITCH HUNT)

Noorse crime thriller over witteboordencriminaliteit. Ida Waage, CFO van een prestigieus advocatenkantoor, aarzelt wanneer ze een factuur van 450 000 euro moet goedkeuren. Ze kent het kantoor niet. Al snel blijkt het om een witwasoperatie te gaan, gelinkt aan één van hun grootste klanten. Wanneer ze hiermee naar de Raad Van Bestuur stapt, keren de leden zich tegen haar en dreigen haar carrière te ruïneren. Moet ze ermee naar de politie? Of naar de pers? Witch Hunt is een bijzonder spannende serie over een klokkenluider in de hoogste financiële en politieke regionen.

Releasedatum dvd: 26 januari 2021

ÄLSKA MIG (LOVE ME) SEIZOEN 2

Tweede seizoen van Josephine Bornebuschs warme romantische serie over liefde, relaties en verdriet over verschillende generaties heen. Een romcom in Stockholm! Aron worstelt met het volwassen worden: enerzijds is er zijn job en veeleisende baas, anderzijds voedt hij een kind op in co-ouderschap met zijn lastige ex. Wanneer hij meer belooft dan hij kan waarmaken, zet hij zijn relatie met Jenny op het spel. Clara en Peter zijn gelukkig samen, maar omdat Clara maar niet zwanger raakt, laten zich onderzoeken. Vader Sten en Anita genieten volop van hun huwelijk, maar Sten kan zich niet van de gedachte ontdoen dat Anita iets te verbergen heeft... Drie generaties, één familie, vol mooie, kleine verhalen die uit het leven zijn gegrepen.

Releasedatum dvd: 26 januari 2021

THE SOMMERDAHL MURDERS

De recherche in het Deense Helsingør staat onder leiding van Dan Sommerdahl, die nauw samenwerkt met zijn vrouw Marianne, een laborante. Ook hun collega-rechercheur Flemming Torp speelt een belangrijke rol bij het oplossen van de moorden. Laat je in The Sommerdahl Murders meeslepen door vier moordzaken en één rechercheteam, dat dreigt uiteen te vallen door een driehoeksverhouding…

Releasedatum dvd: 15 december 2020


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron