:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: TWEE NIEUWE KINDERSERIES
PERSBERICHT: TWEE NIEUWE KINDERSERIES
Bron: Source 1 Media - Datum: 2020-12-22 - Geplaatst door: Werner
TWEE POPULAIRE KINDERPROGRAMMA'S OP DVD! 

Nog net voor de kerstdagen brengt Source 1 Media twee mega populaire series op DVD uit voor kinderen. AllereerstRudy’s Grote Kerstshow, het veel bekeken kinderprogramma van NPO Zapp over de jonge Rudy Becker die een ster in de dop is met hits en een populaire vlog. De tweede DVD die wij uitbrengen is Freeks Wilde Wereld. Freek Vonk is immens populair onder kinderen en in deze dvd-serie beleef je in 10 afleveringen de spannendste avonturen met Freek op zoek naar de mooiste en gevaarlijkste dieren op aarde.

Beide DVD’s zijn vanaf donderdag 17 december 2020 verkrijgbaar en maken uiteraard de leukste kerstcadeautjes voor onder de boom. Bestel ze nu voor ze zijn uitverkocht voor de feestdagen!

RUDY'S GROTE KERSTSHOW

Rudy Beckers is een ster. Hij scoort hit na hit, vlogt, meet en greet hordes uitzinnige fans en staat aan de vooravond van een uitverkochte kerstshow in de Rock Arena. Hoe anders is het leven van Sara. Ook zij is elf jaar oud, maar zij zit deze kerst gedwongen thuis. Sara heeft een afweerstoornis, die ervoor zorgt dat het meest onschuldige griepje al levensbedreigend kan zijn. Het enige dat helpt is een experimentele behandeling in Frankrijk, maar die is erg duur en wordt niet door de verzekering vergoed. De oplossing dient zich aan wanneer de werelden van Sara en Rudy elkaar op wonderbaarlijke wijze kruisen. Als de populaire kindster door een misverstand opduikt in de garage van het ouderlijk huis van Sara, zien haar ouders Rob en Jetty dit als een teken. Ze besluiten Rudy te houden en zijn ouders een flinke losgeldsom te vragen in de hoop eindelijk de behandeling van hun dochter te kunnen betalen. Het lijkt een simpel plan, maar deze kerst loopt uiteindelijk alles anders dan verwacht.

Verkrijgbaar vanaf 17 december 2020 op dvd

FREEKS WILDE WERELD

In seizoen 13 van Freeks Wilde Wereld laat Freek Vonk opnieuw zien hoe groots de natuur is. Hij reist de hele wereld over op zoek naar de meest bijzondere dieren. Van rot springende kangoeroes in Australië tot miljoenen zwermende vleermuizen in Mexico. En hij vindt ook dieren dicht bij huis. Zo ziet hij in Drenthe een adder op de hei en wacht hij in de schemering vlak bij een dassenburcht op de Veluwe. Zullen de bewoners naar buiten komen? In Australië ontmoet Freek kasuarissen, grote zwarte loopvogels met een gevaarlijke high kick. Ook neemt hij kleine dieren onder de loep, zoals reuzenkakkerlakken en sprinkhanen die op dorren blaadjes lijken. In de jungle van Costa Rica wemelt het van de gifslangen en schorpioenen. Tijdens een spectaculaire duik krijgt Freek het blinkende gebit van een spitssnuitkrokodil van heel dichtbij te zien. Als dat maar goed gaat!  In 2015 won Freek Vonk voor het programma Freeks Wilde Wereld de Gouden Stuiver.

Verkrijgbaar vanaf 17 december 2020 op dvd