:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2021
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2021
Bron: Universal - Datum: 2021-01-20 - Geplaatst door: Werner
RELEASES FEBRUARI 2021

Warm je stembanden op en trek je mooiste - en kleurrijkste - dansschoenen aan, want het is tijd om mee te swingen op de geweldige muziek uit Trolls 2: World Tour. Duik opnieuw in de bonte wereld van Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) wanneer zij een poging wagen om de Rock Trolls tegen te houden en de muzikale diversiteit in de wereld te redden. Ten slotte bevat de Dance Party Edition exclusieve content zoals stap-voor-stapinstructies om de nieuwste en coolste dansmoves te leren, spelletjes die je tijdens het kijken van de film kunt spelen en songteksten waarmee je thuis de ultieme Sing Along organiseert. Een gezonde dosis kleur en glitter, schorre kelen en uren aan plezier voor de hele familie gegarandeerd!

Met het wat serieuzere 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit heeft de bloedstollende televisieserie de historische mijlpaal van langstlopende, gescripte live-action tv-reeks aller tijden bereikt. Wederom volgen we Olivia Benson (Mariska Hargitay) en haar team om een flinke reeks aan nieuwe zaken op te lossen.

Beide titels zijn vanaf 24 februari beschikbaar. Vanaf die dag is tevens een boxset met zowel Trolls als Trolls 2: World Tour verkrijgbaar.

TROLLS 2: WORLD TOUR

Koningin Poppy (Anna Kendrick), Branch (Justin Timberlake), en de rest van je favoriete Trolls zijn weer van de partij voor een muzikaal avontuur dat nog grootser — en luider — is dan ooit tevoren! In Trolls World Tour ontdekken Poppy en Branch dat hun koninkrijk slechts één van de zes muzikale rijken is — Funk, Country, Techno, Classical, Pop, en Rock — die ooit deel uitmaakten van één volmaakt harmonieus geheel. Wanneer de machtsbeluste heerser van de Rock Trolls alle andere stammen het zwijgen wil opleggen zodat haar eigen stam de boventoon kan voeren, vertrekken Poppy en Branch op een episch avontuur om de koninkrijken van de Trollen te verenigen, voor de liedjes in hun harten voor eeuwig verstommen!

Releasedatum 4K UHD & (3D) Blu-ray & dvd: 24 februari 2021

LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT SEIZOEN 21

Met dit 21ste seizoen bereikt de legendarische, met talloze Emmy Awards bekroonde producer Dick Wolf een historische mijlpaal: Law & Order: Special Victims Unit is voortaan de langstlopende, gescripte live-action tv-reeks aller tijden. Al meer dan twee decennia lang houden de toprechercheurs van de Special Victims Unit hun wereldwijde kijkpubliek in de ban met hun onderzoek van gevallen van seksueel en familiaal geweld, zaken die vaak gebaseerd zijn op spraakmakende waargebeurde feiten. De iconische commissaris Olivia Benson (Mariska Hargitay), nu officieel het langstlopende vrouwelijke personage in een primetime live actionserie, voert een eliteteam aan dat bestaat uit Sgt. Odafin “Fin” Tutuola (Ice T), Det. Amanda Rollins (Kelli Giddish), Assistent OvJ Dominick “Sonny” Carisi (Peter Scanavino) en nieuwkomer Jamie Gray Hyder als Agente Katriona “Kat” Azar Tamin. Meer dan ooit houdt de grensverleggende tv-reeks haar kijkers op het puntje van hun stoel, zonder daarbij aan relevantie en diepgang te moeten inboeten.

Releasedatum dvd: 24 februari 2021Recent nieuws van dezelfde bron