:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2021
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2021
Bron: Universal - Datum: 2021-03-17 - Geplaatst door: Werner
RELEASES APRIL 2021

ALL MY LIFE

Hou een pak zakdoeken bij de hand, want die ga je zeker nodig hebben bij het kijken van All My Life! De film is gebaseerd op waargebeurde feiten en vertelt het hartverwarmende en tegelijk hartverscheurende verhaal van het verliefde koppel Jenn en Sol. Het stel leidt een gelukkig leven, maar wanneer ze net verloofd zijn wordt Sol gediagnosticeerd met kanker. In een race tegen de klok proberen ze hun bruiloft te vervroegen.

All My Life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong, pas verloofd stel Jenn Carter (Jessica Rothe, Happy Death Day films) en Sol Chau (Harry Shum Jr., Crazy Rich Asians) besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 14 april 2021

LET HIM GO

Ook de neo-western Let Him Go laat je op het puntje van je stoel zitten. Enige tijd na het overlijden van hun zoon hertrouwt de schoondochter van de gepensioneerde sheriff George en zijn vrouw Margaret met Donnie Weboy. Op een dag zien George en Margaret hoe Donnie hun enige kleinzoon mishandelt en kort daarna verdwijnen de Weboys spoorloos. Margaret ruikt onraad en samen met George zet ze alles op alles om haar kleinzoon te redden.

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Kevin Costner) en zijn vrouw Margaret (Diane Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zo maar laat gaan, waardoor George en Margaret gedwongen worden om te vechten voor hun familie.

Releasedatum Blu-ray en dvd: 14 april 2021Recent nieuws van dezelfde bron