:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2021
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2021
Bron: Remain In Light - Datum: 2021-04-26 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES MEI 2021

Mei beginnen we met het krachtige drama Rose Plays Julie waarin een jonge vrouw op zoek gaat naar haar biologische moeder, wat ontrafeld in een confrontatie met haar echte vader en zijn donker verleden. Sciencefiction met de sci-fi thriller Doors, waarin totaal uit het niets miljoenen portals wereldwijd verschijnen. De overheid roept vrijwilligers op om doorheen de portals te gaan, zodat ze meer te weten kan komen over hun oorsprong of doel. In het buitengewone en waargebeurde verhaal Our Friend trekt een vriend in bij een koppel nadat het stel te horen kreeg dat Nicole terminaal ziek is en nog slechts zes maanden te leven heeft. In de horrorfilm Fear Of Rain vermoed een schizofrene tiener dat haar buren een kind hebben ontvoerd. In de Sciencefiction-actie film Cosmic Sin moet Bruce Willis samen met een team elitesoldaten alles op alles zetten om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen.

ROSE PLAYS JULIE

Rose gaat op zoek naar haar biologische moeder. Haar zoektocht leidt haar naar verontrustende onthullingen over haar echte vader. Vermomd met een pruik en onder de valse naam ‘Julie’, begint ze zich binnen te werken in het leven van haar echte vader Peter, een beroemd archeoloog.

Regie: Joe Lawlor, Christine Molloy
Cast: Ann Skelly, Orla Brady, Aidan Gillen
Releasedatum dvd: 5 mei 2021.

DOORS

Onverwachts verschijnen miljoenen buitenaardse portals wereldwijd. Verschillende groepen, elk met hun eigen inzicht, gaan op zoek naar de reden van de verschijning en naar wat er aan de andere kant ligt.

Regie: Jeff Desom, Saman Kesh
Cast: Lina Esco, Wilson Bethel, Josh Peck
Releasedatum dvd: 12 mei 2021.

OUR FRIEND

Nadat journalist Matthew (Casey Affleck) hoort dat zijn vrouw Nicole (Dakota Johnson) nog maar zes maanden te leven heeft, krijgt hij onverwacht de steun van hun beste vriend Dane (Jason Segel), die bij hen intrekt en zijn eigen leven in de wacht zet. Hij verlaat zijn werk en zijn vriendin om er te zijn voor Matthew, Nicole en hun dochters. Zijn impact op het hele gezin is veel groter – en dieper – dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen. Dit buitengewone én waargebeurde verhaal is gebaseerd op Matthew Teague’s artikel The Friend: Love Is Not a Big Enough Word.

Regie: Gabriela Cowperthwaite
Cast: Jason Segel, Casey Affleck, Dakota Johnson
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12 mei 2021.

FEAR OF RAIN

Rain (Madison Iseman), een tienermeisje met schizofrenie, worstelt met levensechte angstaanjagende hallucinaties wanneer ze begint te vermoeden dat haar buurvrouw een kind heeft ontvoerd. Haar ouders (Katherine Heigl en Harry Connick Jr.) proberen haar wanhopig te helpen om een normaal leven te leiden, terwijl ze zelf een tragisch geheim verborgen houden. De enige persoon die in Rain gelooft is Caleb (Israel Broussard) – een jongen waarvan ze niet eens zeker weet of hij bestaat.

Regie: Castille Landon
Cast: Madison Iseman, Israel Broussard
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 mei 2021.

COSMIC SIN

In het jaar 2524, vier eeuwen nadat de mensheid andere planeten begint te koloniseren, wordt generaal James Ford (Bruce Willis) teruggeroepen in dienst nadat soldaten zijn aangevallen door vijandige buitenaardse wezens. De dreiging tegen de mensheid escaleert, en verandert al snel in een interstellaire oorlog, waarna Ford en zijn team van elitesoldaten alles op alles moeten zetten om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen.

Regie: Edward Drake
Cast: Bruce Willis, Frank Grillo, Brandon Thomas Lee, Adelaide Kane, Corey Large, C.J. Perry, Perrey Reeves, Lochlyn Munro, Costas Mandylor
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 mei 2021