:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2021
Bron: Universal - Datum: 2021-09-14 - Geplaatst door: Werner
RELEASES OKTOBER 2021 

De donkere dagen staan voor de deur! Ben jij alvast op zoek naar een spannende serie om te bingen? Chicago Fire seizoen 9 helpt je uit de brand! Bij Chicago Firehouse 51 staat het team van brandweerlieden, reddingswerkers en paramedici klaar om zich in het gevaar te storten en om mensenlevens te redden. Hoewel spanningen soms hoog oplopen binnen het team en hun persoonlijke leven, staan ze klaar om voor elkaar door het vuur te gaan.

Lampen uit, gordijnen dicht en griezelen maar. Freaky is een echte treat voor het Halloweenseizoen! In de comedythriller wordt de zeventienjarige Millie het doelwit van een beruchte seriemoordenaar The Butcher. Wanneer de mystieke dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie van lichaam verwisselen, komt de tiener erachter dat ze maar 24 uur heeft om haar eigen identiteit terug te krijgen voordat ze voor eeuwig vast zit in het lichaam van de killer.

Chicago Fire seizoen 9 verschijnt op 6 oktober en naast Freaky zullen de sensationele Tarantino-film Inglourious Basterds en de klassieke horror sci-fi The Thing verschijnen op 4K UItra HD op 20 oktober.

CHICAGO FIRE SEIZOEN 9
BOXSET CHICAGO FIRE SEIZOENEN 1-9


Weinig banen zijn zo stressvol, gevaarlijk en opwindend als die van de brandweerlieden, reddingswerkers en paramedici van Chicago Firehouse 51. Dit zijn de moedige mannen en vrouwen die zich zonder vrees in het gevaar storten wanneer de rest de andere kant oprent. Soms zijn de verantwoordelijkheid en prestatiedruk zo verpletterend dat de onderlinge spanningen hoog oplopen en hun persoonlijke tol eisen. Maar ondanks alle grote ego’s en kleine ergernissen blijven ze paraat om, als de nood het hoogst is, letterlijk en figuurlijk voor elkaar door het vuur te gaan. Van de befaamde Emmy Award-winnaar Dick Wolf. Voor de volledige Chicago Fire-ervaring verschijnt er op 6 oktober ook de boxset met seizoen 1 t/m 9.

Releasedatum dvd: 6 oktober 2021


INGLOURIOUS BASTERDS

Brad Pitt toont zich van zijn meest genadeloze kant in Quentin Tarantino’s explosieve wraakfantasie Inglourious Basterds, een oorlogsfilm die een alternatieve wending geeft aan WOII. Terwijl de oorlog door Europa raast, onderneemt een zootje ongeregeld, alias "The Basterds", een gedurfde missie om de kopstukken van het Derde Rijk... een kopje kleiner te maken.

Releasedatum 4K UHD: 20 oktober 2021


THE THING

Deze ijzingwekkende verfilming van de klassieker The Thing door de grootmeester van de horror John Carpenter wordt gedragen door de uitzonderlijke vertolking van Kurt Russell en de ijzersterke visuele effecten. In de winter van 1982 is een onderzoeksteam aan het werk in een afgelegen station op de zuidpool. Ze ontdekken er een alien die al 100.000 jaar onder de sneeuw begraven ligt. Zodra het buitenaards wezen ontdooid is, verandert het van vorm, zaait het vernieling en terreur en wordt het één van hen.

Releasedatum 4K UHD: 20 oktober 2021


FREAKY

In deze spannende thriller van producent Jason Blum wisselt high school girl Millie (Kathryn Newton) van lichaam met de meedogenloze seriemoordenaar The Butcher (Vince Vaughn). Als de mystieke, oude dolk van The Butcher ervoor zorgt dat hij en Millie wakker worden in elkaars lichaam, ontdekt Millie dat ze slechts 24 uur de tijd heeft om te voorkomen dat ze permanent gevangen blijft in het lichaam van een moordlustige psychopaat.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 20 oktober 2021Recent nieuws van dezelfde bron