:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2021
Bron: Universal - Datum: 2021-10-21 - Geplaatst door: Werner
Maak het deze herfstperiode extra knus met enkele theelichtjes, een lekkere warme chocomelk en de november releases van Universal! Trommel het hele gezin op en ga samen met de knotsgekke Croods op pad in Croods 2: A New Age – een humoristisch avontuur dat een nominatie in de wacht sleepte voor beste animatiefilm tijdens de Golden Globes. Bob Odenkirk speelt Hutch in de actiethriller Nobody en gaat op zoek naar de criminelen die het favoriete armbandje van zijn dochtertje gestolen hebben. Als je in de stemming bent voor creatieve stunts en een gewelddadig maar grappig verhaal, dan is Nobody een absolute aanrader. Ook het achtste seizoen van Chicago P.D. en het zesde seizoen van Chicago Med verschijnen in november bij Universal Pictures. Voor beide series verschijnt er een nieuwe boxset met alle seizoenen.

NOBODY

Hutch is een nobody. Als vader en echtgenoot wordt hij onderschat en als vanzelfsprekend beschouwd. Hij incasseert de tegenslagen des levens zonder zich te verzetten. Maar wanneer inbrekers met het favoriete armbandje van zijn dochtertje aan de haal gaan, ontwaakt er een woede in Hutch die hij lang had onderdrukt. Wat gebeurt er wanneer een nobody eindelijk wat terugdoet? Hutch ontpopt zich van een brave burger tot een meedogenloze wraakengel in deze even hectische als hilarische rollercoaster van een film. De scenarist van John Wick schrijft Emmywinnaar Bob Odenkirk (Better Call Saul) een rol op het lijf die zelfs de meest verknochte fans zal verbijsteren: de ietwat sullige huisvader die zich ontwikkelt tot nooit eerder vertoonde actieheld.

Releasedatum DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD: 3 november 2021


CROODS 2: A NEW AGE

's Werelds eerste prehistorische familie verlaat de grot voor een nieuw, knotsgek avontuur! De Croods overleefden monsters met slagtanden, natuurrampen en zelfs prille liefdes, maar nu moeten ze hun grootste uitdaging ooit aangaan: hun wereld delen met een andere familie! Op zoek naar een nieuwe thuis, stuiten de Croods immers op het ommuurde paradijsje van de vooruitstrevende Betterman (met de klemtoon op “better”). Ze proberen eerst wel om vreedzaam samen te leven, maar hun verschillen escaleren gaandeweg in een regelrechte vete. Tot een nieuwe bedreiging de twee families dwingt om samen een epische avonturentocht te ondernemen... of samen uit te sterven! Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds en Peter Dinklage vertolken de hoofdrollen in deze hilarische tekenfilm voor het hele gezin!

Releasedatum DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD: 10 november 2021


CHICAGO P.D. SEIZOEN 8 

De meermaals bekroonde producer en Emmy-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago P.D., een meeslepende politiereeks over de agenten die alles op het spel zetten om anderen te dienen en te beschermen. District 21 van de politie van Chicago bestaat uit twee duidelijk afgelijnde groepen: de geüniformeerde agenten die hun rondes doen en zich met straatcriminaliteit bezighouden, en de recherche, het team dat de belangrijkste misdrijven aanpakt, zoals georganiseerde misdaad, drugshandel en spraakmakende moordzaken. Aan het hoofd van de speurneuzen staat Sgt. Hank Voight (Jason Beghe), een man die bij het handhaven van de wet wel eens buiten de lijntjes durft te kleuren. Hij is veeleisend en bikkelhard, en om in Voights team te overleven, moet je tegen een stootje kunnen. Van de wijkagenten die dromen van een stapje hogerop tot de eliterechercheurs die het klappen van de zweep al kennen: werken bij de Chicago P.D. is een dagelijkse uitdaging.

Releasedatum DVD en boxset: 17 november 2021


CHICAGO MED SEIZOEN 6

Producer en Primetime Emmy Award-winnaar Dick Wolf (Law & Order) presenteert niet minder dan 129 afleveringen van Chicago Med, gespreid over zes meeslepende seizoenen. Op zoek naar een balans tussen werk en privé en af en toe een schouder om op uit te huilen, proberen de heldhaftige dokters, verpleegkundigen en medewerkers er op de de meest hectische SEH van Chicago het beste van te maken. Morele dilemma's, onwaarschijnlijke medische uitdagingen, hier is de lijn tussen leven en dood bijzonder dun. Naast heel wat bekende gezichten uit de Chicago P.D. en Chicago Fire-franchises, herkent u in de topcast ongetwijfeld Oliver Platt (The Big C), Epatha Merkerson (Law & Order), Nick Gehlfuss (Shameless), Yaya DaCosta (The Kids Are All Right), Colin Donnell (Arrow), Brian Tee (Jurassic World) en Torrey DeVitto (The Vampire Diaries).

Releasedatum DVD en boxset: 17 november 2021
Recent nieuws van dezelfde bron