:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2021
Bron: Universal - Datum: 2021-11-18 - Geplaatst door: Werner
RELEASES DECEMBER 2021 

December staat voor de deur en dat is feestelijk uitpakken. Universal doet dit met fantastische films voor iedereen. Het beste paard wordt van stal gehaald. Slecht-Weer-Vandaag? Nee, Spirit natuurlijk! Met Spirit Untamed haal je de prairie in huis. Een heerlijk avontuurlijke film voor het hele gezin van Dreamworks Animation! Het einde van het jaar brengt ieder familielid weer samen. In Boss Baby 2 worden de broers Ted en Tim Templeton weer samengebracht. Ze zullen hun rivaliteit moeten laten varen als ze weer aan het werk worden gezet voor een nieuwe en hilarische missie. Breng ook jouw familie samen en kijk hoe de broers Templeton de kracht van familie weer terugvinden! Stille nacht, heftige nacht... In The Purge 5: The Forever Purge gaat het bloedstollende experiment verder. Eén nacht in het jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan is niet meer genoeg: na een staatsgreep duurt de chaos voort. Heb je zin in een huiveringwekkende horror, dan is The Purge 5: The Forever Purge iets voor jou. Ook misdaadfilm Lanksy en de nieuwste film van M. Night Shyamalan, Old, zullen op 1 december verschijnen op dvd en Blu-ray.

SPIRIT UNTAMED

Spirit Untamed is een groots avontuur over Lucky Prescott, een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard genaamd Mustang. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 1 december 2021


LANKSY

David Stone (Sam Worthington), een gerenommeerde schrijver met wat tegenslag, krijgt de kans van zijn leven als hij een onverwacht telefoontje krijgt van Meyer Lansky (Harvey Keitel). Al decennia proberen de autoriteiten Lansky's vermeende negencijferige fortuin te vinden en dit is hun laatste kans om de ouder wordende gangster te vangen voor hij sterft. Met de FBI op de hielen onthult de Godfather van de georganiseerde misdaad de onvertelde waarheid over zijn leven als de beruchte baas van Murder Inc. en het National Crime Syndicate.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 1 december 2021


OLD

Een gezin ontdekt tijdens hun tropische vakantie dat het afgelegen strand waar ze zich bevinden ervoor zorgt dat ze op mysterieuze wijze snel verouderen... ineens duurt hun hele leven nog maar één enkele dag. Van visionair filmmaker M. Night Shyamalan (Split).

Releasedatum dvd en Blu-ray: 1 december 2021


THE BOSS BABY 2 - FAMILY BUSINESS

Ted Templeton mag nu dan wel de grote poenpakker zijn, maar hij flitst terug naar zijn verleden als Boss Baby wanneer hij en zijn broer Tim hun oude rivaliteit hervatten en een schokkende ontdekking doen! Tims dochtertje Tina heeft oom Teds baan als undercover BabyCorp-agent geërfd. Om het snode plan te dwarsbomen dat baby’s in snotneuzen verandert, heeft ze de hulp van beide broers nodig! Ted en Tim worden weer kinderen en ervaren de ware kracht van familie in dit totaal van de pot gerukte avontuur!

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K UHD: 1 december 2021


PURGE 5: THE FOREVER PURGE

Eén nacht is niet genoeg. De leden van een ondergrondse beweging zijn niet langer tevreden met maar één nacht per jaar waarin alle misdaden zijn toegestaan. Ze plegen een coup en zorgen voor oneindige chaos en slachtpartijen. Niemand is meer veilig. Op de ochtend na The Purge valt een gemaskerde bende de familie Tucker en hun werknemers aan. Ze worden gedwongen om samen te werken en terug te vechten terwijl het land in chaos verkeert en de Verenigde Staten uit elkaar begint te vallen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 december 2021
Recent nieuws van dezelfde bron