:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2022
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2022
Bron: Universal - Datum: 2021-12-30 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JANUARI 2022 

Maak je alvast klaar voor een nieuw jaar met de januari releases van Universal Pictures! Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt voor de muzikale biopic Respect in de rol van de legendarische Queen of Soul: Aretha Franklin. Volg haar carrière en geniet onder meer van de fantastische scène in het Concertgebouw in Amsterdam. Of roep je liever met Oscar-winnaar Jordan Peele en filmmaker Nia DaCosta een bovennatuurlijke moordenaar op in Candyman? Sta voor een spiegel en roep vijf keer zijn naam! Tenslotte komt Christopher Meloni na 10 jaar terug als detective Elliot Stabler in Law And Order S.V.U. seizoen 22. Voor de fans een groot en niet te missen moment.

RESPECT
Volg Aretha Franklins carrière vanaf de dagen dat ze als kind in een koor in de kerk van haar vader zong tot ze een internationale superster werd. Respect is het buitengewone waargebeurde verhaal van dit muziekicoon.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 januari 2022

CANDYMAN


Oscarwinnaar Jordan Peele en filmmaker Nia DaCosta geven een frisse kijk op de bloedstollende legende: Candyman. Decennia lang werden de bewoners van een achterstandswijk in Chicago geterroriseerd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand. Tien jaar later begint een kunstenaar (Yahya Abdul-Mateen II) de macabere geschiedenis van Candyman te verkennen, niet wetende dat het hem tot waanzin zal drijven en een angstaanjagende golf van geweld zal ontketenen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 januari 2022

LAW & ORDER SPECIAL VICTIMS UNIT SEIZOEN 22

Law & Order: Special Victims Unit (gemaakt door Emmy Award-winnend producent Dick Wolf) is met 22 seizoenen de langstlopende primetime live-action serie aller tijden. Als commandant van de SVU is Capt. Olivia Benson (Mariska Hargitay) een doorgewinterde veteraan van de eenheid die alles heeft gezien. Ze leidt met empathie en professionaliteit, terwijl ze tegelijkertijd omgaat met haar eigen moeilijke verleden als slachtoffer van verkrachting en haar verantwoordelijkheid als voortrekker in de belangenbehartiging van overlevenden. Beide beïnvloeden de manier waarop ze omgaat met de slachtoffers en daders van elke zaak.

Releasedatum dvd: 19 januari 2022
Recent nieuws van dezelfde bron