:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2022
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2022
Bron: Universal - Datum: 2022-02-14 - Geplaatst door: Werner
RELEASES MAART 2022
 
Droom alvast van je volgende vakantie want The Addams Family 2: Op Avontuur geeft je ongetwijfeld de nodige inspiratie. Trek met hen mee in hun spookachtige caravan en ontdek Amerika op een manier die je niet snel zal vergeten. Vanaf 16 maart is tevens een boxset met zowel The Addams Family 1 als The Addams Family 2 verkrijgbaar.

Of blijf je liever wat dichter bij huis? In Last Night In Soho verhuist Eloise (Thomasin Mckenzie, Jojo Rabbit) naar Londen om haar modecarrière te beginnen. Tijdens haar dromen belandt ze in de jaren ’60 waarbij zij een obsessie ontwikkelt voor de zangeres Sandie (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit). Al snel leiden de gebeurtenissen tot duistere ontdekkingen.

Ten slotte kan je met Halloween Kills het verhaal hervatten na de gebeurtenissen uit Halloween (2018). Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) moet samen met haar familie een plan verzinnen om Michael Myers voor eens en altijd te verbannen. Vanaf 2 maart is tevens een boxset met zowel Halloween als Halloween Kills verkrijgbaar.

HALLOWEEN KILLS

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Micheal weet zichzelf te bevrijden uit de val die Laurie Strode (Jamie Lee Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) hadden gezet. Terwijl Laurie voor haar leven vecht heeft ze heel Haddonfield geïnspireerd om het op te nemen tegen het onstuitbare monster. Samen proberen ze om voor eens en altijd met Michael af te rekenen. Deze extra lange versie van de film heeft meer spanning, moorden en een alternatief einde.

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K UHD & Boxset: 2 maart 2022

THE ADDAMS FAMILY 2 

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug! Alleen hebben Morticia en Gomez het er behoorlijk moeilijk mee dat hun kinderen groter worden, familie-etentjes overslaan en helemaal opgeslorpt worden door ‘scream time’. Om de oude familiebanden weer aan te halen, proppen ze Wednesday, Pugsley, Uncle Fester en het hele zootje in hun spookachtige camper voor een laatste ellendige familievakantie. Dat kàn niet mis gaan, toch?

Releasedatum dvd en Blu-ray & Boxset: 16 maart 2022

LAST NIGHT IN SOHO

In deze psychologische thriller van Edgar Wright (Baby Driver, Shaun Of The Dead) betreedt een jonge vrouw (Thomasin McKenzie, Jojo Rabbit) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig. Daar ontmoet ze haar idool, een adembenemende zangeres (Anya Taylor-Joy, The Queen’s Gambit, Split). Niets is wat het lijkt en ze is getuige van gebeurtenissen met duistere gevolgen...

Releasedatum dvd, Blu-ray en 4K UHD: 16 maart 2022Recent nieuws van dezelfde bron