:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #92
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #92
Bron: DVD Info - Datum: 2022-03-02 - Geplaatst door: Didier
Een nieuwe Cineweetjes die wordt afgetrapt met nieuws over Magic Mike’s Last Dance, het derde deel van Magic Mike met Channing Tatum van Steven Soderbergh. Matthew McConaughey laat weten dat indien hij iets ziet in het script dat hij er graag zou in meespelen.



Indicator Powerhouse brengt in mei drie Britse films op Blu-ray uit: The Pemini Organisation, Connecting Rooms met Bette Davis en Michael Redgrave en ook de oorlogsfilm Murphy's War met Peter O'Toole.



Uncharted staat deze week op de eerste plaats van de Amerikaanse box office-lijst. De gameverfilming met Tom Holland en Mark Wahlberg verslaat daarmee Dog, het regiedebuut van Channing Tatum dat het veel beter doet dan verwacht. Spider-Man: No Way Home staat nu op de derde plaats en laat daarmee Death On The Nile achter zich.



Het blijft natuurlijk te voorbarig om er definitieve conclusies uit te trekken, maar John Carpenter sluit een sequel van The Thing niet uit. De regisseur zegt dat er al gesprekken over hebben plaatsgevonden en het verhaal zou over de twee hoofdpersonages van Keith David en Kurt Russell gaan.



Volgens Peter Dinklage is de kans groot dat hij als Eitri, een bondgenoot van Thor, een comeback krijgt in Taika Waititi’s Thor: Love and Thunder. Dinklage voegt er wel aan toe dat hij nog niets heeft bevestigd.



Het mooiste initiatief komt van de Brusselse arthousecinemas Cinéma Galeries, Palace, Aventure, Vendôme en Kinograph die een abonnement aanbieden waarmee je voor ongeveer 20 euro per maand onbeperkt de vijf bioscopen kan bezoeken. Naar verluidt zouden volgend jaar andere Belgische bioscopen volgen.



Robert Downey Jr. gaat weer samenwerken met regisseur Shane Black en wel voor een film die gebaseerd is op de dief Parker uit de romans van auteur Donald E. Westlake. De dief werd al vertolkt in Point Blank met Lee Marvin, Payback met Mel Gibson en met Jason Statham in Parker uit 2013.



Andrew Garfield heeft beloofd dat indien hij de Oscar voor Beste Acteur voor zijn rol in Lin-Manuel-Miranda’s Tick, Tick... Boom! wint, dat hij zal deelnemen aan het Britse dansprogramma Strictly Come Dancing.



Jamie Lee Curtis heeft de opnames van Halloween Ends beëindigd en na 44 jaar neemt de actrice definitief afscheid van haar personage Laurie Strode. Volgens Curtis heeft ze met de nieuwe franchise er geweldige vrienden aan overgehouden en heeft ze met schitterende artiesten samengewerkt, en heeft ze alles te danken aan de fans die haar en Laurie altijd hebben gesteund.



James Mangold die bezig is aan de vijfde Indiana Jones-film gaat ook een biopic over Hollywoodicoon Buster Keaton maken en zou gebaseerd zijn op Marion Meades boek Buster Keaton: Cut To The Chase.



Aziz Ansari, die verschillende afleveringen van de Netflix-reeks Master Of None regisseerde, begint aan zijn debuutfilm Being Mortal over de chirurg Atul Gawande die zal gespeeld worden door Bill Murray en gaat over de vraag wanneer medisch personeel mensenlevens moet verlengen of niet.



Nooit zullen we ons bij DVDInfo inlaten met politiek zelfs niet op momenten dat een Russische psychopaat uit eigen belang een land aan flarden schiet, maar toch even dit. Sean Penn is momenteel in Oekraïne om er een documentaire te maken over de Russische invasie. Dit was al gepland sinds november 2021 maar krijgt nu een extra luguber staartje. Penn interviewde o.a. vicepremier Iryna Vereshchuk, lokale journalisten en militairen. Volgens de regering stelt Penn zich dapperder op dan Westerse politici. Tot volgende week.



Recent nieuws van dezelfde bron