:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2022
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2022
Bron: Universal - Datum: 2022-05-07 - Geplaatst door: Werner
LICORICE PIZZA

Niemand vergeet zijn eerste puberliefde, toch? In de, met 3 Oscars genomineerde, film Licorice Pizza valt de 15-jarige Gary als een blok voor de oudere Alana en probeert hij haar hart te veroveren op zijn eigen klungelige manier. Vanaf 8 juni kun je genieten van deze nostalgische coming-of-age-film.

Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 juni 2022

MARRY ME

Durf jij echt overal ja tegen te zeggen? In Marry Me neemt artiest Kat Valdez (Jennifer Lopez) tijdens haar concert spontaan het besluit om te trouwen met iemand uit haar publiek. Na het ja-woord lijkt er toch iets romantisch op te bloeien tussen haar en wiskundeleraar Charlie (Owen Wilson). Marry Me is verkrijgbaar vanaf 22 juni.

Zangeres Kat Valdez en de aantrekkelijke rising star Bastian zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Ze staan op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans. Charlie Gilbert is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter wordt meegesleept naar het concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achter komt dat Bastian is vreemdgegaan dreigt ze in te storten op het podium. Maar dan maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte actie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. ​

Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 juni 2022Recent nieuws van dezelfde bron