:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Remain In Light >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2022
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2022
Bron: Remain In Light - Datum: 2022-06-07 - Geplaatst door: Werner
DVD & BLU-RAY RELEASES JULI 2022

In Juli laten we de arthouse en independents het hoge woord voeren, met als klapper C'Mon C'Mon van Mike Mills, regisseur van onder andere Beginners en 20th Century Women en is er wat betreft drama ook nog de festivalhit A Chiara waarin Chiara op zoek gaat naar haar verdwenen vader. Voor de horrorfans is er het eigenzinnige en door de pers unaniem geprezen Lamb, wat IJslands grootste boxoffice succes ooit is geworden en je een bijzondere surreële nachtmerrie weet te bezorgen. Als het op cool en authentiek aankomt zit je goed bij North Hollywood waarin Mikey Alfred het verhaal neerzet over een jonge skater en zijn weg naar succes.

NORTH HOLLYWOOD

Michael wil pro-skater worden. Zijn vader wil dat hij verder gaat studeren of bij hem in de bouw komt werken. Jay en Adolf vinden dat hij hun hechte vriendschap verwaarloost en tussen hem en Rachel is het ook niet allemaal zo duidelijk. Plots staat Michael voor een hoop keuzes op weg naar volwassenheid.

Regie: Mikey Alfred
Cast: Ryder McLaughlin, Vince Vaughn, Miranda Cosgrove
Releasedatum dvd: 02 juli 2022.

A CHIARA

Chiara, 16 jaar, woont in een klein dorpje in Calabrië. Claudio, haar vader, verdwijnt plots zonder enig spoor na te laten. Chiara is niet overtuigd van het verhaal dat hierrond opgehangen wordt en gaat zelf op zoek. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer ze wordt gedwongen haar eigen keuzes te maken.

Regie: Jonas Carpignano
Cast: Swamy Rotolo, Claudio Rotolo, Grecia Rotolo, Carmela Fumo
Releasedatum dvd: 12 juli 2022.

LAMB

Het IJslandse koppel, Maria (Noomi Rapace) en haar man Ingvar (Hilmir Gudnason), woont samen met hun schapen op een mooie maar zeer afgelegen boerderij. Wanneer ze een mysterieuze pasgeborene ontdekken op hun erf besluiten ze het te houden en op te voeden als hun eigen vlees en bloed. Dit onverwachte vooruitzicht als nieuw gezin brengt hen veel vreugde, maar zal hen uiteindelijk ook vernietigen.

Regie: Valdimar Jóhannsson
Cast: Noomi Rapace, Björn Hlynur Haraldsson, Hilmir Snær Guònason
Releasedatum dvd en Blu-ray: 12 juli 2022.

C'MON C'MON

Radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Zijn zus Viv (Gaby Hoffman) vraagt hem om op haar 9-jarig zoontje Jesse (Woody Norman) te letten terwijl zij voor haar man, die kampt met psychische klachten, moet zorgen. Wanneer Johnny zijn neefje onder zijn vleugels neemt tijdens een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee. Oscarwinnaar Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds Joker in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama. Mike Mills (20th Century Women, Beginners) brengt met deze derde film over familierelaties een ode aan de generatie van de toekomst, en diegenen die hen opvoeden.

Regie: Mike Mills
Cast: Joaquin Phoenix, Gaby Hoffmann, Jaboukie Young-White
Releasedatum dvd en Blu-ray: 26 juli 2022.


UIT HET ARCHIEF