:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #108
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #108
Bron: DVD Info - Datum: 2022-06-20 - Geplaatst door: Didier
Het is komkommertijd, en dus beginnen we Cineweetjes met nieuws over Ezra Miller die wel eens het volgende slachtoffer van de cancelcultuur zou kunnen worden. Miller zou mensen hebben lastig gevallen en fysiek hebben aangevallen terwijl hij zat was, en nu zou hij ook alcohol, wiet en LSD aan een minderjarig meisje hebben gegeven. Ook al stamt het voorval uit 2016 (here we go) weet Warner Bros. niet hoe ze dat moeten aanpakken met The Flash van regisseur Andy Muschietti die op 23 juni 2023 zou moeten verschijnen. Ondertussen is Miller spoorloos verdwenen en weet niemand waar hij is.



Nieuws dat we liever niet willen horen! Sleepy Hollow van Tim Burton uit 1999, waarin we Johnny Depp als Ichabod Crane zagen, krijgt naast een Fox-serie die liep tussen 2013 en 2017 ook nog eens een reboot. Die wordt geschreven door Lindsey Beer, die de reboot ook gaat regisseren én produceren. Wel weet men nog niert of het een film of een serie wordt. Beer heeft voor Paramount net een Pet Sematary-prequel gefilmd.



Geen verrassingen in de Amerikaanse box-office. Jurassic World: Dominion werd door de critici wel de grond ingeboord, maar het zesde deel van de dinofranchise bracht ruim 143 miljoen dollar op waarmee dit de tweede beste opening van het jaar in de Verenigde Staten na Doctor Strange In The Multiverse Of Madness werd. De dinosaurussen verdreven Top Gun: Maverick na twee weken van de eerste plaats.



Soms kan het vreemd gaan in de filmwereld. Oorspronkelijk zou Warner Bros. aan Ben Affleck gevraagd hebben om het scenario en de regie van de nieuwe Batman te doen. Uiteindelijk koos de studio voor Matt Reeves. Affleck komt wel nog eens terug als Batman in The Flash, samen met Michael Keaton die de superheld vertolkte in de Tim Burton-versies.



In een recent interview liet Tarantino verstaan dat hij Robert De Niro de beste acteur aller tijden vindt. Volgens de regisseur heeft De Niro nog nooit zo in de huid van een personage gekropen zoals hij dat doet. Tarantino: "Toen ik met hem samenwerkte aan Jackie Brown, werkte ik niet met Robert, maar met Louis Gara, het personage dat hij speelt".



Knives Out. Glass Onion: A Knives Out Mystery, dat wordt de titel van het vervolg op Rian Johnsons Knives Out dat eind 2022 op Netflix uitkomt. Deze keer trekt detective Benoit Blanc naar Griekenland om er een mysterie uit te pluizen.



Philip Baker Hall is op 90-jarige leeftijd gestorven. Hij maakte in 1970 zijn filmdebuut in 1970 in de Vietnam-film Cowards en was ook te zien in Midnight Run, Say Anything en Ghostbusters II. Hall was vooral een favoriet van Paul Thomas Anderson die hem rollen gaf in Hard Eight, Boogie Nights en Magnolia. Hall speelde ook mee in The Truman Show, The Talented Mr. Ripley, Bruce Almighty en Argo.



De derde Paddington-film zal Paddington In Peru heten. Dougal Wilson, die vooral naam maakte in de reclamewereld, wordt de regisseur. De opnames beginnen in 2023.



Nog een film voor 2023 en wel voor 1 september: Denzel Washington kruipt opnieuw in de huid van vigilante Robert McCall voor The Equalizer 3. Opvallend is dat zijn tegenspeelster Dakota Fanning wordt, die als kind al samen met hem speelde in Man On Fire.



Er gaan heel wat geruchten de ronde over de nieuwe Joker. Zo zou Joker: Folie À Deux Harley Quinn verwelkomen als liefje van de Joker met waarschijnlijk Lady Gaga in deze rol. Maar Joker: Folie À Deux zou ook een musical worden. Joaquin Phoenix heeft nog steeds niet bevestigd of hij meedoet;



We gaan eruit met nieuws over de Smurfen! Nickelodeon die de wereldwijde op de Smurfen bezit heeft een musical over de Smurfen aangekondigd die op 20 december 2024 gepland staat. Interessant is de regisseur, want dat wordt Chris Miller, die eerder Puss In Boots en Shrek The Third draaide. Het scenario wordt geschreven door Pam Brady van South Park. Benieuwd wat dat gaat worden!



Recent nieuws van dezelfde bron