:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2022
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2022
Bron: Universal - Datum: 2022-08-15 - Geplaatst door: Werner
DOWNTON ABBEY 2: A NEW ERA

Ontdek het mysterie en aanschouw nieuwe kansen. Verken dit najaar het nieuwe tijdperk met Downton Abbbey 2: A New Era. Het vervolg herenigt de originele hoofdcast, waarbij ze worden vergezeld door Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het scenario van de film is geschreven door Downton Abbey-bedenker en Academy Award-winnaar Julian Fellowes, die opnieuw de productie op zich neemt met Emmy-en BAFTA Award winnaar Gareth Neame en Emmy-Award winnares Liz Trubridge. De film is geregisseerd door de voor Emmy-en BAFTA genomineerde regisseur Simon Curtis (My Week With Marilyn). Daarnaast komt er ook een boxset uit samen met de eerste film.

De langverwachte terugkeer van Downton Abbey volgt de Crawleys en hun personeel terwijl ze een filmploeg en glamoureuze sterren verwelkomen voor de opnames van een nieuwe stomme film. Ondertussen gaan andere leden van de familie op een groots avontuur naar een villa in Zuid-Frankrijk om een mysterie te ontrafelen over het verleden van de gravin-weduwe.

Het scenario is wederom in handen van Julian Fellowes en naast de originele cast zijn er nieuwe, boeiende personages. Downton Abbey: A New Era zit boordevol uitbundige momenten, opwinding en humor, tranen van vreugde en verdriet en een nieuw begin voor al je favoriete personages.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 september 2022

THE LAST KINGDOM SEIZOEN 5

Het hoogtepunt van de epische reis in The Last Kingdom seizoen 5 zal fans meer dan tevreden stellen. De veldslagen, de muziek en het verhaal komen allemaal sterk samen om de serie ten einde te brengen, maar laten toch genoeg zaken open om je verbeelding op los te laten. Het laatste seizoen wordt ook uitgebracht met alle voorgaande seizoenen in een boxset.

Op de veldslagen van vorig seizoen volgde een jarenlange vrede, maar wanneer we Uhtred (Alexander Dreymon) terugzien, moet hij, tijdens zijn zoektocht naar zijn lotsbestemming, niet alleen zijn grootste vijanden bekampen, maar ook een onpeilbaar verdriet verwerken. De koning heeft Uhtred, nu gestationeerd in een havenstad in het noorden, de zorg over zijn onwettige zoon Aethelstan toevertrouwd. Maar na een gruwelijke aanval op zijn familie, bedreigt een oude vijand het leven dat hij heeft opgebouwd. Inmiddels blijft Koning Edward (Timothy Innes) verder smeden aan de vervulling van zijn vaders droom. Het verenigen van de Saksische Koninkrijken dreigt echter de langdurige vrede tussen Denen en Saksen te ondermijnen. Bovendien broedt de verraderlijke Lord Aethelhelm (Adrian Schiller) op een plan om zijn kleinzoon Aelfweard – Edwards andere zoon – aan de macht te helpen. Allemaal ambities die tot bloedvergieten en verdriet leiden... En zo ontdekt Uhtred dat zijn eigen lot misschien wel verbonden is met de toekomst van de natie… want Het Lot Bepaalt Alles!

Releasedatum dvd: 7 september 2022Recent nieuws van dezelfde bron