:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SCIENCEFICTION SERIES
PERSBERICHT: SCIENCEFICTION SERIES
Bron: Warner - Datum: 2002-09-26 - Geplaatst door: Serge
Oktober lijkt wel algemene ScienceFiction maand bij Warner Home Video. Maar liefst drie prestigieuze series staan op het DVD-programma. Series die jaren geleden iedereen aan de buis gekluisterd wisten te houden en hier in DVD-versie ongetwijfeld opnieuw in slagen en ook een gloednieuwe serie die ons een moderne versie brengt van een sinds jaar en dag gekend superheldenverhaal.

V: THE FINAL BATTLE
Dat de in mensen vermomde reptielachtigen die de aarde massaal met hun bezoek vereerden niet de vriendschappelijke bedoelingen hadden die ze wilden laten uitschijnen, mocht in het eerder verschenen deel van deze serie al blijken. De vraag is nu hoe het groeiende menselijke verzet zich moet organiseren om hun wreedaardige plannen doeltreffend te dwarsbomen. Gelukkig zijn er ook onder de reptielen goed menende individuen die het niet eens zijn met de algemeen gevoerde vernietigingspolitiek van hun soortgenoten.

Regie: Richard T. Heffron

Cast: Jane Badler, Michael Durrell, Faye Grant, Peter Nelson, David Packer, Neva Patterson, Tommy Petersen, Marc Singer, Blair Tefkin, Michael Wright, Bonnie Bartlett, Leonardo Cimino, Richard Herd, Evan C. Kim, Richard Lawson, Michael Ironside

Taal: Dolby Surround 2.0 Engels - Dolby Digital Mono Duits
Ondertiteling: o.a. Nederlands

Extra’s
• Geen

Releasedatum: 16 oktober 2002.

BABYLON 5: SERIES 1 BOX
De meermaals bekroonde boeiende televisieserie over de universele verscheidenheid in het ruimtestation Babylon 5, dat de verschillende wezens die de ruimte bevolken de gelegenheid biedt ruimtelijke geschillen te beslechten op politiek neutraal terrein, verschijnt binnenkort op dvd. In the Beginning, de film die een verklaring bood voor het ontstaan van dit station verscheen eerder dit jaar al op DVD en nu werd ook het volledige eerste seizoen (22 afleveringen) aan het blinkende schijfje toevertrouwd en van extra’s voorzien.

Regie: J. Michael Straczynski

Cast: Michael O’Hare, Bruce Boxleitner, Claudia Christian, Jerry Doyle, Mira Furlan, Richard Biggs, Bill Mumy, Stephen Furst, Andrea Thompson, Jason Carter, Tracy Scoggins, Julie Caitlin Brown, Mary Kay Adams, Robert Rusler, Jeff Conaway

Taal: Dolby Digital 5.1 Engels, Duits, Frans
Ondertiteling: o.a. Nederlands

Extra’s
• Introductie door J. Michael Straczynski
• Audiocommentaar van J. Michael Straczynski
• Documentaire "The Making of Babylon 5"
• Korte film "Back to Babylon 5"
• Data Files
• Personnel Files
• Tech Files Sectors

Releasedatum: 16 oktober 2002.

SMALLVILLE
In deze moderne versie van Superman kan de jonge Clark Kent er in zijn tienerjaren uiteindelijk niet meer omheen: hij had steeds al het idee dat hij niet was zoals de anderen, maar als hij een dodelijk ongeluk zonder kleerscheuren overleeft en boven dien Lex Luthor redt, die het ongeluk veroorzaakte, moet hij de waarheid onder ogen zien. Als hij zijn ouders confronteert met zijn quasi-onkwetsbaarheid en zijn bijzondere krachten, geven ze toe dat ze hem 15 jaar geleden uit de meteorenregen die het stadje Smailville teisterde geplukt hebben. Naast de aanvaarding hiervan, worstelt Clark ook met zijn gevoelens voor zijn bloedmooie buurmeisje Lana, die echter de voorkeur geeft aan de leider van het footballteam, en met de vreemde sensatie dat alle kracht uit zijn lichaam wegvloeit als hij in de buurt komt van een bizarre groene substantie die met de meteorenregen meekwam.

Regie: Greg Beeman

Cast: Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Sam Jones, Allison Mack, Annette O’Toole, John Schneider

Taal: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans
Ondertiteling: o.a. Nederlands

Extra’s
• Audiocommentaar
• Extra scènes met optioneel commentaar
• Map van Smallville
• Storyboard to Screen
• Bioscooptrailer

Releasedatum: 16 oktober 2002.


Recent nieuws van dezelfde bron