:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER
Bron: Universal - Datum: 2022-12-01 - Geplaatst door: Werner
RELEASES DECEMBER
 
Hoe snel geef jij de liefde een kans? Bij hoeveel red flags hou je het voor gezien? De romantische komedie Ticket To Paradise laat zien dat tweede kansen verrassend kunnen uitpakken! Bekijk hoe het gescheiden stel Georgia Cotton (Julia Roberts) en David Cotton (George Clooney) omgaat met hun verliefde dochter Lily Cotton (Kaitlyn Dever) in deze film met hilarische en mooie momenten. 

David Bowie-fans opgelet: binnenkort ligt er een pareltje in de winkels! De meeslepende film Moonage Daydream neemt je namelijk mee in de bewogen wereld van deze wereldberoemde ster. Bereid je voor op een duik in de kleurrijke wereld van Bowie en bekijk verder ook nog nooit eerder vertoonde beelden.

Ticket To Paradise & Moonage Daydream zijn allebei vanaf 7 december beschikbaar om thuis te bekijken op dvd en Blu-ray.

Verder verschijnt vanaf 7 december ook de 60th Anniversary editie van To Kill A Mockingbird op 4K Ultra HD (Gift set), Blu-ray & DVD, en de diepgaande sciencefictionfilm Ex Machina als Blu-ray Steelbook!

TICKET TO PARADISE

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Ticket To Paradise is een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 december

MOONAGE DAYDREAM

Moonage Daydream is een meeslepende film van de voor een Oscar genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage Of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar dient ook als een gids voor een leven dat zinvol is en voldoening geeft in de 21e eeuw. Een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 7 december


UIT HET ARCHIEF