:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: TV-SERIES DECEMBER
PERSBERICHT: TV-SERIES DECEMBER
Bron: Warner - Datum: 2022-12-12 - Geplaatst door: Werner
THE FLIGHT ATTENDANT SEIZOEN 2

De donkere komedieserie The Flight Attendant met Kaley Cuoco naar de roman van Steve Jockey krijgt niet alleen een tweede seizoen, maar de boxset van seizoen 1 & 2 is nu ook beschikbaar.

In seizoen 2 zweert Cassie Bowden (Kaley Cuoco) de alcohol af en maakt een nieuwe start in Los Angeles terwijl ze in haar vrije tijd bijklust als informant voor de CIA. Maar als ze vanwege een opdracht in het buitenland per ongeluk getuige is van een moord, raakt ze opnieuw verstrikt in een web van internationale intriges.

Releasedatum dvd: 14 december 2022


THE STAIRCASE

De intrigerende miniserie The Staircase met Colin Firth en Toni Collette, gebaseerd op de rechtzaak over de moord op Kathleen Peterson, is vanaf nu ook beschikbaar in een DVD-box.

The Staircase is gebaseerd op de slepende rechtszaak tegen schrijver en oorlogsveteraan Michael Peterson die verdacht wordt van moord als zijn vrouw Kathleen overlijdt na een val van de trap. Deze aangrijpende dramaserie, die meerdere perspectieven en tijdlijnen met elkaar verbindt, verkent het ongrijpbare karakter van de waarheid en is tegelijkertijd een intiem portret van het verdriet van een gezin.

Releasedatum dvd: 14 december 2022


RAISED BY WOLVES SEIZOEN 2

Aaron Guzikowski's unieke Science Fictionreeks Raised By Wolves seizoen 2 is vanaf nu ook beschikbaar samen met een boxset van seizoen 1 & 2 voor wie de twee seizoenen wil.

In het tweede seizoen zijn Mother en Father, de twee androids, en hun zes kinderen gevoegd bij een nieuwe atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het leven in deze vreemde nieuwe maatschappij is slechts het begin van hun problemen, want het 'natuurlijke kind' van Mother dreigt de overgebleven mensen uit te roeien.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 december 2022


LEGACIES SEIZOEN 4

De Vampire Diaries-spinoff Legacies heeft nu ook een vierde seizoen gekregen en is nu ook beschikbaar in de seizoen 1 – 4 box.

Als seizoen 4 begint, moet Hope kiezen tussen het redden van de jongen van wie ze houdt en het voor eens en altijd beëindigen van Malivore's dreiging. Deze keuze zal levensveranderende gevolgen hebben voor Alaric Saltzman en de Super Squad. Samen werken deze jonge en krachtige vampiers, heksen en weerwolven, onder leiding van Lizzie & Josie Saltzman, MG, Cleo (Omono Okojie), Kaleb en hun menselijke vriend Ethan (Leo Howard) worden geconfronteerd met hun donkerste en meest dodelijke bedreiging van allemaal... en The Salvatore School zal worden verscheurd in het proces.

Releasedatum dvd: 20 december 2022


Alle vier de series zijn in december beschikbaar bij Warner Bros. Home Entertainment.Recent nieuws van dezelfde bron