:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2023
Bron: Universal - Datum: 2023-01-19 - Geplaatst door: Werner
Bij Universal zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor alle nieuwe releases die eraan zitten te komen. In februari staan de volgende titels op de planning: Killing Eve seizoen 4, Law & Order SVU seizoen 23, She Said, Violent Night, Mrs. Harris Goes To Paris en Armageddon Time.

KILLING EVE SEIZOEN 4

Het vierde seizoen van Killing Eve pikt het verhaal verder op na de emotionele climax van seizoen drie. We volgen Eve, Villanelle en Carolyn verder in hun verhaal, gevoed met wraak, obsessie, moord en passie. Hun gedrevenheid en toewijding leiden allemaal tot één grootse, onvoorspelbare finale.

In Killing Eve draait alles om een legendarisch kat-en-muisspel met hoofdrollen voor Sandra Oh (Grey's Anatomy), Jodie Cormer (Free Guy, The Last Duel) en Fiona Shaw (Harry Potter). In dit laatste seizoen van de veelgeprezen serie richten de vrouwen zich obsessief op The Twelve: de in het geheim machtige internationale organisatie die Villanelle klaarstoomde en in dienst nam als huurmoordenaar.

Releasedatum dvd: 15 februari 2023
Releasedatum boxset: 15 februari 2023

LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT SEIZOEN 23

De met een Emmy-bekroonde serie Law & Order: Special Victims Unit is inmiddels een begrip in elke huiskamer als langstlopende live-actionserie aller tijden. Volg het Special Victims Unit van de New Yorkse politie in dit drieëntwintigste seizoen terwijl zij in de meest gruwelijke misdaden duiken om de criminelen uit deze megastad op te sporen.

Deze iconische misdaadserie van Dick Wolf blijft zichzelf maar overtreffen. Commissaris Olivia Benson (Emmy Award-winnares Mariska Hargitay) keert terug in de rol van commandant van de Special Victims Unit, een eenheid van de Amerikaanse recherche die onderzoek verricht naar de vaak meest schokkende dossiers rond seksueel en huiselijk geweld. Benson krijgt daarbij de onvoorwaardelijke en onuitputtelijke steun van haar rechterhand, Brigadier Odafin “Fin” Tutuola (Ice-T), hoofdrechercheur Amanda Rollins (Kelli Giddish), agent Katriona “Kat” Azar Tamin (Jamie Gray Hyder), assistent-officier van justitie Dominick “Sonny” Carisi (Peter Scanavino) en Deputy Chief Christian Garland (Demore Barnes). De iconische serie maakt zich klaar voor de historische 500ste aflevering in dit seizoen en een jaar boordevol nieuwe, op waarheid gebaseerde zaken, blijft het team, in naam van de slachtoffers, altijd op zoek naar waarheid en gerechtigheid.

Releasedatum dvd: 15 februari 2023

SHE SAID

She Said vertelt het verhaal achter de start van de #MeToo-beweging, met twee vrouwelijke journalisten die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceren waardoor decennia van stilte, doofpotten en schaamte rondom seksueel geweld in Hollywood verbrijzeld werden.

She Said volgt het opmerkelijke, waargebeurde verhaal van verslaggevers Megan Twohey en Jodi Kantor die met een opzwepende MeToo-beweging de stilte rond seksueel misbruik in Hollywood wisten te doorbreken met hun baanbrekende onderzoek die het systeem op zijn kop zet. Geïnspireerd door deze vastbesloten journalisten vinden vele moedige vrouwen de kracht om hun overlevingsverhaal te delen, ieder vastbesloten om de waarheid aan het licht te brengen. Deze buitengewone film is geregisseerd door Emmy-winnaar Maria Schrader, met boeiende optredens van de twee keer voor een Oscar genomineerde Carey Mulligan en Zoe Kazan.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 februari 2023

VIOLENT NIGHT

Leer een hele andere kant kennen van de kindervriend van het kerstfeest met Violent Night! Een team van huurlingen gijzelt een rijke familie in de hoop steenrijk te worden, maar de kerstman laat dit niet zomaar gebeuren.

Violent Night zet het genre van de traditionele kerstfilm op zijn kop met een compleet nieuwe insteek en een onverwacht verhaal vol spanning en sensatie. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van een verrassende tegenstander: de kerstman (David Harbour). Van de producers van John Wick.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 15 februari 2023

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

Mrs. Harris Goes To Paris is een heerlijke zwijmelfilm over het najagen van dromen en het bewijs dat oude liefde niet roest. Een betoverend verhaal dat grenzen verlegd en oversteekt.

De Londense huisvrouw Ada Harris (Acadamy Award-winnares Lesley Manville) heeft haar hele leven al één droom waravan ze overtuigd is dat het haar eenzame leven zou veranderen: het bezitten van een Christian Dior-jurk. Dit hartverwarmende en humoristische verhaal volgt de charismatische Mrs. Harris wanneer ze naar Parijs vertrekt om deze droomjurk na te jagen. Afscheid nemen van vrienden als Archie (Jason Isaacs) valt niet mee, en eenmaal aangekomen in Parijs moet Mrs. Harris de elite van de mode voor zich winnen, van Madame Colbert (Isabelle Huppert) tot de idealistische accountant André (Lucas Bravo). Maar Mrs. Harris' onstuitbare charme zou wel eens het hele modehuis van Dior kunnen redden in dit opbeurende verhaal over hoe een gewone vrouw een buitengewone inspiratiebron wordt door haar dromen te durven volgen.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 februari 2023

ARMAGEDDON TIME

Ten slotte introduceren we ook Armageddon Time. Een ontroerend coming-of-age verhaal over het leven, de kracht van familiebanden en het najagen van 'The American Dream'.

Van de gerenommeerde filmmaker James Gray en met een grandiose sterrencast, met onder anderen Anthony Hopkins, Anne Hathaway en Jeremy Strong, komt Armageddon Time. Een emotioneel verhaal uit Queens, New York in de jaren '80 over de kracht van familie, de complexiteit van vriendschap en het najagen van de American Dream

Releasedatum dvd en Blu-ray: 22 februari 2023Recent nieuws van dezelfde bron