:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES MAART 2023
PERSBERICHT: RELEASES MAART 2023
Bron: Universal - Datum: 2023-02-01 - Geplaatst door: Werner
PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH

Opgelet señoras en señores want de Gelaarsde Kat heeft zijn zwaard geslepen. Meer dan tien jaar na de eerste film is de heldhaftige kat er opnieuw met Puss In Boots: The Last Wish. DreamWorks Animation presenteert zo ook een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De Gelaarsde Kat heeft door zijn passie voor gevaar acht van zijn negen levens opgebruikt en neemt ons mee op zijn grootste zoektocht ooit om die levens terug te krijgen. 

De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat, keert terug in een nieuw avontuur uit het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor gevaar en minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen, wordt de Gelaarsde Kat naar het Zwarte Woud gestuurd op zijn grootste avontuur tot nu toe om de mythische Wensster te vinden. Met nog maar één leven te gaan, moet de Gelaarsde Kat zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand: Kitty Softpaws. Ze worden op hun reis vergezeld door een spraakzame en opgewekte straathond genaamd Perro. De drie helden moeten samen de sluwste boeven van het sprookjesrijk, waaronder Goudlokje en de Drie Beren, een stap voor moeten blijven.

Releasedatum dvd, Blu-ray & Boxset: 8 maart 2023

M3GAN

Wat als poppen met behulp van kunstmatige intelligentie ons in de toekomst kunnen helpen? M3gan is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen. M3gan wordt geprezen voor zijn uitstekende mix van horror, humor, satirische elementen en acteerprestaties. Een vervolg staat reeds op de planning.

M3gan is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de grootste metgezel van een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. Ontworpen door Gemma (Allison Williams, Get Out), een briljante roboticus, kan M3gan luisteren, kijken en leren terwijl het de rol speelt van vriend, leraar, speelkameraadje en beschermer. Wanneer Gemma onverwacht de voogdij krijgt over haar 8-jarige nichtje, besluit ze het meisje te koppelen aan een M3gan-prototype, een keuze die verbijsterende gevolgen heeft.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 29 maart 2023


UIT HET ARCHIEF