:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2023
Bron: Warner - Datum: 2023-04-04 - Geplaatst door: Werner
DIT ZIJN DE RELEASES VAN WARNER HOME ENTERTAINMENT IN APRIL

In april verschijnen twee fantastische titels uit de animatiewereld bij Warner Bros Home Entertainment. Als eerste zien we een klassieker uit de DC Animated Hall of Fame: DCU All Star Superman, met een unieke versie van het supermanverhaal. Deze titel is binnenkort beschikbaar in 4K UHD. Verder komt ook nog het tweede seizoen van Genndy Tartakovsky's bekroonde reeks Primal uit, waarin een holbewoner samen met een dinosaurus probeert te overleven in de vreselijke en wrede prehistorie.

DCU ALL STAR SUPERMAN

Aangewakkerd door jaloezie en een intense haat beraamt Superman aartsvijand Lex Luthor een ingenieus plan om de man van staal te doden – en met succes. Als gevolg van een overdosis zonnestraling is Superman ten dode opgeschreven. Na vruchteloze pogingen een geneesmiddel te vinden en met nog maar enkele weken te leven, bereidt Superman zich voor op zijn naderende einde door zijn dromen te vervullen, waaronder de onthulling van zijn ware identiteit aan Lois Lane.

Bonus:
- The Art of the All-star Adaptation
- An All-Star Salute to the Silver Age Superman
- The Creative Flow: Incubating the Idea with Grant Morrison
- Audio Commentary
- Digital Comic Book
- Superman Now

Op 4K UHD vanaf 26 april 2023


PRIMAL SEIZOEN 2

Na het winnen van vijf Emmy Awards voor seizoen 1, waaronder die voor Outstanding Animated Program, keert Genndy Tartakovsky terug met een gloednieuw seizoen vol avonturen. De serie Primal volgt de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de holbewoner Spear en de dinosaurus Fang die met uitsterven wordt bedreigd. In seizoen 2 reizen de twee vrienden af naar een nieuwe, onbekende wereld om Mira uit handen van haar ontvoerders te redden, waarna ze ontdekken dat het op deze plek wemelt van de gevaarlijke schepsels.

Bonus:
• Genndy Tartakovsky's Primal: Inside the Evolution (New Featurette)

Op Blu-ray en dvd vanaf 26 april 2023


Recent nieuws van dezelfde bron