:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2023
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2023-05-31 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JUNI 2023

De maand juni is begonnen en dat betekent niet alleen mooi weer, maar ook de nieuwste films. Source 1 media brengt in juni daarom maar liefst zes nieuwe titels uit op dvd en waarvan één op Blu-ray. Genoeg om naar uit te kijken dus. In deze nieuwbrief informeren we je graag over de nieuwe releases!

We trappen de maand af met de dvd van Feyenoord - Tussen Kade & Kuip. Een Nederlandse documentaire uit 1983 over de sportclub Feyenoord en zijn thuishaven Rotterdam-Zuid, twee onafscheidelijke aspecten van de linker Maasoever. Een must-have voor iedere Feyenoord-fan. Op 8 juni komen we met de langverwachte dvd en Blu-ray van The Ritual Killer. In deze film moet een oude politierot (Cole Hauser) samen met een professor Afrikaanse antropologie (Morgan Freeman) samenwerken om een seriemoordenaar te stoppen. Dan komt de dvd van Stowaway. Een flitsend moderne en minimalistische take op de klassieke actiethriller. Visceraal spektakel, wurgende spanning en verrassende plotwendingen worden door de puike vertolkingen van de hoofdrolspelers naar een hoger niveau getild. Daarna gaan we door met de animatiefilm Kleine All - De Menselijke Antenne op dvd. Een volledig Nederlands gesproken film waarin de elfjarige All het buitenaardse meisje Britney moet helpen thuis te komen. De film speelt sinds 16 februari in Nederlandse bioscopen!

Op 22 juni gaan we door met de dvd van Influencer. De film is een sensuele, exotische en visueel verbluffende thriller over een Influencer die een reis maakt naar Thailand. Influencer legt de angsten, leegheid en toenemende isolatie achter online roem en sociale media bloot. Dan tot slot sluiten we onze Q2 af met de horrorfilm Red Book Ritual op dvd. Een film over drie vrienden die besluiten het spel The Red Book te spelen. Wat ze niet weten is dat de geest van een lang geleden gestorven heks wacht om losgelaten te worden. Hoe gaan ze dit overleven...

FEYENOORD - TUSSEN KADE & KUIP

De film volgt de geschiedenis van Feyenoord over 75 jaar in relatie tot zijn maatschappelijke functie, van de amateurs van het Afrikaanderplein tot het behalen van de Wereldbeker; van Zuid als polder tot wereldhaven. De film gaat in op de mensen achter deze club: de supporters, de spelers, de bestuursleden en de vrienden van... ieder met een ander uitgangspunt, maar allen met een gemeenschappelijk ideaal: Feyenoord. Deze Nederlandse documentaire uit 1983 is voor het eerst in Full-HD gedigitaliseerd voor een nieuwe generatie. Een must-have voor iedere Feyenoord-fan.

Met Ruud Gullit, Joop Hiele, Hans Kraay Sr, Coen Moulijn, Willem van Hanegem en Johan Cruyff.
Interviews door Johan Derksen.
Genre: Documentaire
Speelduur: 47 minuten
Releasedatum dvd: 1 juni 2023

THE RITUAL KILLER

Geplaagd door hun verleden, moeten een ouwe politierot en een professor Afrikaanse antropologie samenwerken om een seriemoordenaar te stoppen. De rituele moorden lijken verband te houden met oeroude Afrikaanse praktijken waarbij lichaamsdelen van levende mensen geoogst worden om de opdrachtgever te genezen en ‘macht’ te bezorgen. Hoewel regisseur George Gallo vooral bekend is als schrijver van actiekomedies als Midnight Run en Bad Boys, laat hij zich voor het ijzingwekkende The Ritual Killer helaas inspireren door ware gebeurtenissen. Topacteurs als Cole Hauser (Olympus Has Fallen, Yellowstone) en Morgan Freeman (The Dark Knight Rises, Se7en) zetten doorleefde vertolkingen neer. De Blu-ray van The Ritual Killer komt met indrukwekkende AURO-3D geluidskwaliteit. Ideaal voor de echte home-cinema ervaring!

Genre: Thriller
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum dvd en Blu-ray: 8 juni 2023

STOWAWAY

Net uit de gevangenis ontslagen, erft een getroebleerde jonge vrouw het luxejacht van haar vervreemde vader. Het bitterzoete nieuws blijkt echter een list te zijn van zijn ex-zakenpartners. Die willen de boot kapen en haar ontvoeren om de geheime bergplaats van een gigantisch fortuin te achterhalen... Stowaway is een flitsend moderne en minimalistische take op de klassieke actiethriller die zich op een beperkte, maar complexe ruimte afspeelt. Visceraal spektakel, wurgende spanning en verrassende plotwendingen worden door de puike vertolkingen van de hoofdrolspelers naar een hoger niveau getild.

Genre: Actie/Thriller
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum dvd: 8 juni 2023

KLEINE ALL - DE MENSELIJKE ANTENNE

Op een eenzame zomervakantie wordt de introverte All (11) overgehaald om op te treden als een menselijke antenne voor zijn oude UFO-geobsedeerde buurman die denkt dat er een enorme invasievloot vanuit de ruimte onderweg is. Maar wat ze vinden is niet bepaald een enorme invasievloot. Wanneer de gammele antenne constructie instort, wordt All maar ternauwernood gered door het buitenaardse meisje Britney, die een schoolproject doet over de primitieve mensheid. Nu moet All haar helpen thuis te komen, terwijl ze gefascineerd raakt door dit kleine voorbeeld van de menselijke soort: waarom blijft deze jongen zeggen dat het goed met hem gaat, ook al zijn zijn ouders net gescheiden. Is dat hoe alle kleine mensen werken?

Volledig Nederlands gesproken.
Genre: Animatie
Speelduur: 80 minuten
Releasedatum dvd: 8 juni 2023

INFLUENCER

Influencer Madison verwent haar Instagramvolgers met fraaie foto’s en gelikte quotes van haar Thailandtrip die… geestdodend saai is. Tot de eenzame online celeb bevriend raakt met CW, een backpackster die een nieuwe wereld voor haar opent. Maar op een godvergeten eiland neemt haar avontuur een duistere wending... Met Influencer levert regisseur Kurtis David Harder (Spiral) een sensuele, exotische en visueel verbluffende thriller af. Daarin verwerkt hij niet alleen de unheimliche atmosfeer van films als The Vanishing en The Beach, maar legt hij ook de angsten, leegheid en toenemende isolatie achter online roem en sociale media bloot.

Genre: Thriller
Speelduur: 92 minuten
Releasedatum dvd: 22 juni 2023

RED BOOK RITUAL

Drie vrienden besluiten het spel The Red Book te spelen. Wat ze niet weten is dat in huis het kwaad wacht om losgelaten te worden. Lang geleden stierf er een heks als onderdeel van een satanisch ritueel. Bij elke vraag die ze stellen, komen ze steeds dichter bij haar.

Genre: Horror
Speelduur: 84 minuten
Releasedatum dvd: 22 juni 2023Recent nieuws van dezelfde bron